reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

nie mogłam wleźć na bb:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

katy mój ma lęk wysokości a latać uwielbia- ja tylko korzystam, bo nie ma awantury kto będzie siedział przy oknie hi hi

karola a nie ma dzis poprawin zlotu????????

reklama
Katy no no,będzie jak znalazł na święta.... zapach grzybów mi się tak kojarzy:-)

A mój mężunio chyba boi się latania, bo zawsze się wymiguje jak chcę lecieć do siostry (w końcu) bo jeszcze u niej nie byliśmy:no: - oczywiście się do tego nie przyzna bo jak to:-)

Hallo Kochane!!!!
Biapl Sedeczne Gratulacje Kochana!!! Buziaczki dla Kiana!!!
Życzę Wam miłej niedzieli!
Ja się czuję fatalnie:baffled: Wczoraj dostałam chyba @, albo coś innego, ale tak ze mnie leci, że szok! W życiu tyle krwi nie widziałam:eek:

Roza a gdzie masz siostre????
Karolciu postaram sie zebys byla zadowolona :-)
Piateczko moj to nawet nie chce slyszec o samolocie a nigdy nie lecial:eek::eek::eek::eek:

oj pora mi sie zbierac bo lece na polowanie dla Karolci :tak::tak::tak:

Katy w Irlandi, Longford:-) a przyjaciół naszych od lat szkolnych w Dublinie:-) i wypadałoby w końcu polecieć, zwłaszcza że siostra w następnym roku nie przyleci. Muszę nad tym popracować. Mamy jeszcze bardzo bliską rodzinkę w Anglii ehhh wiercenie dziury w brzuchu się zapowiada:-)

Miłych i udanych polowań:-D

Axa szybko ta @, karmisz małą piersią??

Roza wsio ok u mnie :-) poza tym że z męzem nie gadam bo mu wczoraj czegos nie chciałam zrobić :-p:-p:-p czytaj lodzika :-p:-p:-p i stwierdził że ja to raz w miesiącu bym tylko chciała :-) a mi przez mysl przeszło że musiałabym mu enpr pokazać he he ale by sie sprawa rypła ze robił bąblą :-D choc mało skutecznie. :-D

No i do tego poszedł sobie na ryby czytaj kija pomoczyć :-) tylko ciekawe którego he he :-D.

Violu dzięki za radę. Choć ludzie naprawdę sa zawistni :-(

Karolciu mam Cię na uwadze ;-)

Piąteczko jak tam maratonik ? ;-)

Losiczko hahahaha no jak mogłaś tak męża rozczarować hahaha:-p:-p:-D ty nie dobra.... swoją drogą no popatrz jak to się obróciło... jeszcze nie dawno kto miał ochotę na igraszki i obmyślał plany:-) a enpr... cóż to będzie tajemnica hihi:-D

Mój też na rybach - od 6 rano:-)

reklama
Roza ja mam ochote na igraszki ;-) nigdy nie odmawiam ;-) ale przez 2 tyg rypał mnie ząb tzn dziuraka po niej to jak tu sobie używać a tym bardziej lodzika robić :-p . Niech sie @ skonczy to poszalejemy he he .Przed czerwonym polem oczywiscie :-p

Dobra kawka wypita lecem poszurac troszkę :-)

Do góry