reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

piąteczko no co, zapomniało się chłopinie- zdarza się :-)

Rozia_ hahaha
:-D kochany :-p ale masz perełki w tym przedszkolu :tak:

mam takie pytanie z innej beczki, bo jakoś nie do końca jestem pewna w tym temacie- czy jeżeli ktoś ma umowę o pracę na okres próbny 3 miesiące to może korzystać w tym czasie z ubezpieczenia NFZ? i jeżeli w tym czasie okaże się, że kobieta jest w ciąży to czy po skończeniu tych 3 miesięcy- zakładając, że pracodawca nie przedłuży umowy (jeżeli jest w ogóle taka możliwość) ma prawo do jakichkolwiek świadczeń na podstawie NFZ ?
:confused:

reklama
Paula ja to w ogóle mam grupę - boskie są, ale będzie z nimi ciekawie:-)

Próbny czyli czas określony?? tak ? jak tak to umowę przedłużą do porodu.... macierzyński też chyba jest i świadczenia też - ale pewna nie jestem:sorry2: Za bardzo się nie znam...

roza ha ha-" będę za piętnaście minut"- tylko nie wiadomo jak mnożyć hi hi

paula kurcze jak dobrze pamiętam to ochrona zatrudnienia na wypadek ciąży jest wówczas jeśli umowa jest dłuższa niż 30 - dni- niech mnie któraś poprawi :baffled::baffled::baffled:

Roza_ a ile masz tych dzieciaczków w grupie? :-)
tak, na określony czas próbny 3 miesiące... dziękuję mimo wszystko za pomoc :tak:

piąteczko ooo czyli okres próbny 3 miesięczny by się łapał :-p

reklama
Do góry