reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

hejka..

jestem, jak dobrze że jutro piątek :p
a dziś.....masakra jak mnie sen rozkłada, do tego jestem tak rozkojarzona że boje się w pracy siedzieć:baffled:bo tu jednak trzeba mieć łeb na karku..
a mój łeb...no właśnie nie wiem gdzie..:confused::baffled::szok:

Karolina padłam:-D ksiądz zamiast egzorcysty, a truj truj teściowej:-p

i znów jakieś jajca, zboczeństwa:-D dzień jak codzień :-D
to ja ślę...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Karola to rób od dziś dużo fotek :) zadanie domowe :) heheh a pomysł na prezent super zawsze pamiątka później zostaje. Co do ceny wszystko zależy jak miałby to wyglądać ile zdj jak duże itp
Róża paula dałyscie czadu z tymi zbokami nie ma to tamto
Ilona co jutro w biedronie? sorki że truje ale nie wiem czy mi się będzie opłacało jechać heheh ale chyba i tak papryki pojadę dokupić bo tam najtańsza nie całe 2.5 :)

czas na kawusie nr.............. hm sama nie wiem która to juuż

Truskawa- a daj troszkę różowych..........mnie się coraz bardziej marzy ta wpadka i t najchętniej właśnie dziewczynko-wa. Kochane moje wykresy jak wiecie bez zmian czyli dupa blada.... najogólniej. Czekam na @ a jak dostanę to dzwonię się umówić do gin tej której ostatnio chodziłam a poza Nią do innego lekarza bo jej jakoś nie ufam do końca a chce zobaczyć co mi powie. Teraz nie dzwonię bo moja @ nie wiedomo kiedy raczy się zjawić a znając moje szczęście to w dzień wizyty albo jeden dz wcześniej byłaby więc nie ryzykuję.

Ostatnia edycja:
Dziama nie wiem czy mogę różowe:-p się okaże niebawem czy niebieskie czy różowe mogę przesyłać fluidki ;)
dobrze że idziesz do innego gin...bo faktycznie cykle wyglądają na bezowulacyjne, długie..

Karolina wiesz teściowa..niereformowalny dziwny twór :baffled: ehhh byle do przeprowadzki...
a ja pracować chce do stycznia..zobaczymy jak wyjdzie ;)
i czuję się dobrze, potwierdza się że II trymestr jest najprzyjemniejszy ;) ale są takie dni, że mnie sen rozkłada, że ogarnąć się nie mogę...trza przetrwać :p

Ostatnia edycja:
ja sie witam i uciekam na zakupy,przygotowuje sie na weekendzik:tak:,plan mam,szpilki upatrzone,oj będzie sie działo!:happy2::happy2::happy2: poczytam Was jak dam radę wieczorkiem,zdążyłam tylko zobaczyć zboczuchy że był temat jajeczek:-D...tutaj nigdy nie jest nudno!!!!!! buziole dla wszystkich!

Truskafffka kiedy odpoczywasz????

Piąteczka
o fujjj, w życiu bym tego nie zjadła:baffled: widzę że siknęłaś pozytywnie:-D. No wyjazd przepadł:tak: ale będziecie jeszcze tam się wybierać??

Dziama a co tam będziemy sobie żałować:-):-). Że też kochana masz cierpliwość do tych długich cykli, podziwiam:-)

Pamela ja mam nadzieję że mnie nie rozkłada:-) bronię się jak mogę przed tym hihi. Jak to mówią- na przeziębienie miód pitny i mąż do łóżka;-) stosuję, stosuję:-)

Karola dlaczego zakazałaś??? chora jest "mamusia" czy żeby jadem nie pluła???:-) na biedne dziecię...

Ostatnia edycja:
piąteczko no nie dziwię się, że miałaś odruch wymiotny i szczęście w nieszczęściu z tą Twoją nózią :-D

karol_in-a gratuluję, że w końcu zaczynasz pokazywać „jej” gdzie raki zimują- nie odpuszczaj !
;-)

dziama86 bo dobre jajka nie są złe
:-D :zawstydzona/y:

pamela szykuj się oj szykuj ichaaaaa
:rofl2:

karola pędzę
a060.gif
a060.gif
a060.gif
tylko czy się mamusia na jutro wyrobi ha ha

roza nie wiem co mój mąż wymyśli

a rozwalił mnie totalnie jakąś godz temu- zadzwonił się zapytać o moja datę urodzenia:szok:

A mojej Majce włączyło się przeszukiwanie wszystkich gratów i rupieci za małymi konikami :wściekła/y::wściekła/y: jak ja to uwielbiam....jęki- stęki bo gdzieś zgubiła. Lata po całej chałupie

Paula my mamy takiego 2,5 latka któr na swojego pluszowego wielbłąda mówi "ichaaa":-D rozśmieszyło mnie to:-)

Piąteczko no tak, słynie z zaskakiwania ten twój "zaraz":-) A ja myślałam że tylko mojemu m z głowy uciekają tego typ daty:tak:

reklama
Do góry