reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

piąteczka "potworki" wybudzone męczą mamusię ? ;-)

losiczka72 dziękuję za wyjaśnienie :tak: ale będziecie mieli wyżerkę hahaha
:-D

ale się obżarłam, bo objedzeniem tego już nie można nazwać :szok: a pogoda nadal barowa...

reklama
losiczko owu na horyzoncie, więc nie możemy się gniewać i trzeba zapraszać gości
sperm.gif
niech przybywają licznie i siedzą jak najdłużej

paula właśnie wstały

m "zaraz" skończy pracę i przypełznie na obiadek, więc i ja czmychnę za parę minut. właśnie ciekawe ile to jest zaraz , bo jeszcze nie sprawdzałam nigdy- minutnik start

146fs495919.gif
146fs495919.gif
146fs495919.gif
146fs495919.gif

ujć- to chyba jakiś wielki, straszny zaraz

tak sobie myślę- po co mi sms z ta informacją przysłał???? mógł mnie powiadomić pocztą
Laie_13.gif
nawet ekonomicznym , by zdążyło dojść

reklama
Ilonka gratki decyzji ja juz mam kope lat ale powiem ci ze przygoda byla niezla:-D
Róża wal jak w dym:tak:..........kawa już czeka z ciachem oczywiscie ;-)
Piąteczka oj tego twojego m już chyba nie zmienisz
Dziama jak na razie nie wypisali i mam nadzieje ze na razie tego nie zrobia.....bo im łby pourywam:angry:
Ale mialas pracowity weekend
Losiczko ktos mi tu obiecal zdj:cool2:......no ale poczekam bo wiem ze masz roboty po same zęby:tak:
Paula mialam zapytac gdzie ty pracujesz ale juz wiem :-)
Truskafffka zdrowka;-)

A ja dzisiaj od rana w ruchu, bazarek, pozniej zakupy ..............w koncu maciochy trzeba bylo kupic a teraz nadrabiam dzien z netem i spanie mnie meczy. No bo kto by wstawal w niedziele o 6.00 jak by nie musial

Do góry