reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Hej dziolszki.....ja wlasnie pozegnalam znajomych .
Wpadli z Monopoly ale do tego niezapowiedzianie pojawil sie jeszcze inny kolega wiec gre przelozylismy na jutro :-):-):-)

Aniu a co to za dol????? Mowi mi tu szybko co sie dzieje .....albo pisz:tak::tak::tak:
Piateczko oj ten maz twoj cos sobie grabi u ciebie ostatnio:eek::eek::eek: Ps jak tam ta wasza sprawa z hacjenda????
Co do pierogow to pojechalas:-D:-D:-D
Rozia to rzeczywiscie mieliscie przygody :szok::szok::szok: grunt ze nic sie powaznego nie stalo no i gratki ze myszka zdrowe ma serducho:-)
Ilonka sliczny torcik ale Jasieczek bedzie szczesliwy:tak::tak::tak:
Truskafffka to super ze z rybcia jest wszystko w porzadeczku niech rosnie i fika poki ma troche miejsca :-):-):-)
no i czekamy na zdjecia po remoncie :tak:
Biapl juz ci wyslalam zaproszenie do grupy:-)

Hmmm zapomnialam jeszcze o czyms????:eek::eek::eek::eek::eek::eek:

O juz wiem o Dziamie.....slonko ty sie zajezdzisz ....naprawde :sorry::sorry::sorry:

Lori, Zzagubiona, Roszpunka
Jane , Malami
zameldujcie sie chociaz na chwilke :sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:

Ostatnia edycja:
KATY Nie zajadę nie zajadę :) ja się zajeżdżam jak nic nie robię :)
Cosik mnie gardło dziś drapało i łebek bolał ale mi minęło mam nadzieję że nic mnie nie rozłoży bo w weekend mam 2 dniowe wesele- w sensie zdj robię i nie mam czasu na chorowanie
Ilonka- normalnie dzieła sztuki :) ale zazdroszczę :)

uporałam się niedawno z tymi słoikami a teraz siedzę i pochlipuję w chusteczkę.....ech może jutro na gr opiszę chyba że się wyśpię i mi minie :* całuje i zmykam spać. Może z rana na jakieś grzyby skoczę.... :)

cześć dziewczynki (nie wiem chyba już czwartkowo)

Ja niestety tez na dietkę muszę przejść.

Dzisiaj (tylko trochę później) idę z Kubusiem na ważenie i mierzenie, bo moja mężczyzna kończy dziś 4 m-ce.

I jeszcze wiadomość dla dziewczyn z UK:
Sieć sklepów sportowych JJB wyprzedaje się, z powodu plajty!!!! Mają ceny o połowę niższe niż normalnie. Trzeba sie tylko nastawić na kolejki do kasy (mój małżonek stał dzis w kolejce ponad 4 godziny!!).

Ostatnia edycja:
Dzieńdoberek :-):-):-)
witam sie i spadam..... do lidla..... po termometr do ucha i czoła :tak::tak::tak: pewnie kto pierwszy ten lepszy także muszę tam być na 8 jak otwierają sklep :sorry::sorry::sorry: hehe !!!!!!!!!!!!!!!

Miłego dnia..... wrócę do nadrobię ;-)

Dziendoberek :-)

Ilonko Ty to jesteś zaradna mamuska. :-) Ty to jak moja ciocia. Gdzie cos ciekawego w sklepie tam i moja ciocia he he .

Piąteczko jak tam pierożki ??? Zostało chociaz z pare sztuk :-p:-p:-p.

Aniu a jak tatko???

Rozia super sie czyta że wszystko ok u córeczki.A imie juz wybraliście???Może cos przeoczyłam :sorry:

Truskafka ja to czuje ze bedzie córcia u Ciebie :-)

Dziama co to za dolinka?

Katrina w portki przed ciążowe już wchodzisz to po co ci dietka. :-)

Karolciu a u Ciebie pewnie luz blus i pełnia szczescia z powodu wyjazdu do rodziców :-)

A mnie gębula juz troszeczkę mniej boli ale prochy nadal musze wcinac i niedobrze mi juz po nich ble......:-(

Miłego dnia dziewczynki :-):-):-)

dzień dobry dziewczynki

szarańcza się rzuciła na lodówkę , ale jeszcze mnie nie pokonali

a mój małżonek chyba się lepiej poczuł, bo oświadczył mi wczoraj z bananem na buzi, że przystępuje do przetargu na obsługę UM - miasta oddalonego od nas 100 km-nie wiem po co mu kolejna robota i to jeszcze daleko

witam i ja czwartkowo!

słoneczko ładnie świeci więc zaraz pranie wywieszę, rosołek na obiad wstawiony, jeszcze tylko podłogi powycierać i mam luzik. może taka gimnastyka podziała na Oleczka. chociaz nie liczę już. jutro wizyta to zobaczymy co i jak.

ilonka ten termometr z lidla jest super. też go mam. mam nadzieję że dostaniesz. ja poprosiłam mamę aby mi rajstopki dla małego kupiła bo też mają być

piąteczko
ty się tak nie gniewaj na tego męża. daruj mu życie :-)

losiczko
biedna ty. mam nadzieję że dzisiaj już ból minie na dobre

dziama
co się dzieje? nie smutaj się

reklama
Do góry