reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

ogólnie jestem mało aktywna na forum bo w pracy mam zajob :no: nadal mnie męczą biurowymi pracami a ja tak nie lubię :wściekła/y:w dodatku jedna z moich koleżanek kierowniczek została menadżerem:angry: hehhe mamy ubaw całe dnie jak zasuwa w szpilkach po śliskiej podłodze lololololol i czekamy kiedy się wy....ie :-D ogólnie nie jest źle ale sam fakt tego co się dzieje w koło mnie jakoś mnie nie nastraja pozytywnie

reklama
Rozia- no to przygód co niemiara...swoja droga dobrze że nikomu sie nic nie stało :) a demolke rodzice przeżyją heheh A wózeczek w Tako lukaliście po drodze ?
Karolina- cieszę się że ten wyjazd do rodziców wypala jednak odpoczniesz dziadkowie się Jagodzinką nacieszą prawidłowo
Sylwia- nieźle nawet w swoim domu nie można czuć się dziś bezpiecznie no ale i nauczka żeby drzwi przekręcać.
Aga- ciekawa jestem czy dotrwasz do tej pt wizyty :)
Łosiczko- jak tam po całym dniu? gębusia nadal boli?
Róża - kwiatuszku co u ciebie?
Biapl - jak się czujesz?
Ilonko co tam jutro w biedronie do upolowania? ostatnio jak byłam to na kisiel trafiłam czyli jutro pewnie też nic ciekawego heheh

Justyna bardzo dawno nie pisała ciekawe co u Niej

mam do Was prośbę- jak jeszcze kiedyś wpadnę na kretyński pomysł robienia pierogów to mnie od razu walnijcie w łeb- wyszło dokładnie 553- ale już nie mam ochoty na nie patrzeć.

uciekam narazie bo m nadciąga

Hej Dziama :)Bardzo mi milo,ze pytasz o samopoczucie moje...Dzis zgaga mnie meczy niemilosiernie,ale mam meza w domu,bo tu dzis jest swieto narodowe i ma wolne na szczescie...biore nadal zelazo i te tabletki dopochwowe,bo jakas infekcja sie wdala...brzuch mi bardzo czesto twardnieje i musze wiele lezec,z powodu tej skroconej szyjki i rozwarcia...a co u Ciebie?pozdrawiam i caluje :*

ania no nie dziwię się, że nie jesteś w nastroju, ale na pewno wszystko sie jakoś ułoży :-) Ja jestem dobrej myśli :*

Dziama ano byliśmy i bardzo się cieszę,że okazało się,że mają wózek, który widziałam na allegro tylko raz i nigdzie go więcej nie było, a na ich stronie nie ma, a w sklepie mają :-) I to wypasiony designe :-) Ale oczywiście my jesteśmy kołki i żadne nie wpadło na pomysł,żeby zdjęcie zrobić ... hehhh...

piateczko na ja się nie dziwię,że nie możesz na nie patrzeć przy takiej ilości... Ale jutro już będą pyszne :-)

aaa dziewczynki, jutro jest jakaś promocja w realu na pampersy :-) tak jakby ktoś potrzebował :-)

Ostatnia edycja:
dziama jutro czwartek- persil gel i babeczki ale u mnie babeczki to juz wczoraj były..
piątek baton baunty/snickers super, sok tarczyn 330ml mix \
sobota /niedziela płyn perwol 3l , crunchops X-cut

Rozia ale przygody :szok::szok::szok::szok:

Piateczko - no jak bym ponad 500 zrobiła tez nia mogłabym na nie patrzeć heheh
Ilonka- dziękuję :)
Rozia- ale juz się zdecydowalicie na ten czy jeszcze się decydujecie ?
Biapl- to oszczędzaj się tam i nie mężulek skacze koło ciebie :)
Ania do którego pracujesz?

Ja po prcy czyli po22 mam jeszcze do włożenia do słoików około 4-5kg surówki do słoików która siedzi od wczoraj wieczorem w marynacie i jeszcze gotowanie tych słoików ale sobie głupia wymyśliłam

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry