reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
oj losiczko :-:)-:)-:)-( biedna Ty moja :-:)-:)-:)-(..... :-:)-:)-(
piąteczko a co pogoda typowo łóżkowa :-p:-p bo u mnie a i owszem :crazy:
marysia fuksiara :-p:-p:-p ie
sylwia u mnie tak samo :crazy:
Katka jak sie czujesz ??????
Rozia no jestes w koncu słonce.....opowiadaj,,, wypoczęłaś?????? jak sie czujesz ????
dziama choc czasem napisz ze jest OK u Ciebie jak nie zawsze mozesz kazdemu odp :tak::tak::tak: bedziemy spokojne o Ciebie !!
Viola Katrina dobrze wiedziec ze tak mozna wczesnie wprowadzac stałe pokarmy,,,, :tak::tak:
Viola jak Werka ??? nadal buntowniczo nastawiona na świat ????????????

na grupie tabelka, wiec moze na priv dane do niej zeby było czysto i przejrzyście:-):-):-)
oczywiscie ciężaróweczki tez......... bedziemy sie pocieszać ze Was ciagle "przybywa" hihi :-):-):-):-):-D:-D:-D

inne propozycje do tabelki mile widziane :laugh2::laugh2::laugh2: zrobiłam taką podstawową na sam początek,,, w razie czego bedzie sie ją "powiększać" :-):-) oczywiście tabelkę a nie nasze cm .........:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

hej dziewczyny!

spokojnie nadal 2w1 jestem. ja już mam wrażenie że nigdy nie urodzę. teraz czekam do piątku do wizyty i już nie nastawiam się że wcześniej coś się ruszy

u nas słoneczko świeci ładnie więc lecę wywiesić pranie na dworze i muszę do miasta jechać zapłacić ubezpieczenie za auto. tak więc dopiero po obiadku się zamelduję znowu

losiczko biedna ty. ból zęba jest straszny. mam nadzieję że szybko ci minie.

piąteczko a co jak możesz to spędzaj dzień w łóżku. jak nóżka

ania
mam nadzieję że Piotruś znajdzie szybko pracę bo wiem jak to jest jak pracy brak.

kasiaes
ważne że dziewczynki ok, że szyjka się trzyma. jeszcze troszkę to dziewczyny zaczną tak przybierać na wadze że się zdziwisz.

viola
ja tam też jestem zwolenniczką wprowadzania stałych posiłków szybko. sama mam zamiar juz ok 4 miesiąca dodawać zupki i owoce do menu. niby mówią że jak karmisz piersią to do pół roku nic innego ale ja mam kilka koleżanek które tak robiły a potem maluszki z alergią, zaparciami itp dolegliwościami.

katy jak zdrówko?

nie dziewczynki- troszkę poleżę i biorę się za farsze na pierogi- plan zakłada jakieś 500 szt na to moje żarłoczne stado.

a nóżka chyba ok- w przyszłym tygodniu rtg i pa gipsie- ale tak dla asekuracji szynę sobie wezmę na początek

Matko i Wy o dietach mi tu a cichaczem mimo kątem o pierogach o wy łobuziary jedne:) hehehhe 500:szok: ale to chyba z jakimś zapasem do mrożenia nie ???

Postanawiam publicznie wszem i wobec od dziś rozpoczynam dietę tak przedwstępnie przygotowawczo a od pon na maxa lecę na dukana troszkę modyfikowanego na własne potrzeby czyli wszystko plus słodycze hehehhe- żart oczywiście. W weekend mam wesele 2 dniowe tzn praca-zdj no ale przecież nie bedę serniczka i tortu odmawiać :) poza tym odstawić słodkie z dnia na dzień toż to szokiem by się mogło skończyć heheh O Dukanie pełno rożnych opini ale jaka dieta stawiającą głównie na jeden rodzaj produktów jest do końca zdrowa? żadna! Byłam już na tej diecie i wszystko było ok wyniki miałam dobre czułam się świetnie a efekt też był szybko widoczny więc akurat na zrzucanie przed ślubem....
ło ale się rozgadałam i ja coś o braku weny dziś wspominałam??? :)

dziama ha ha- wiesz jak mi jest ciężko z dietą?????? siedzę i rozmyślam o odchudzaniu a tu nagle mama się zjawia i niesie tzw przez nas "talerz"- czyli wszystko

No jestem .......
Katrina Viola ale fajnie ze wasze szkraby juz sobie smakuja inne jedzonko:tak:
Dziama to witaj w klubie ja dzisiaj 3 dzien na "odwyku" :-Di powiem wam dziewuszki ze czuje sie dobrze tylko odstawilam Tigery i troszke lepetyna mnie napitala co dzien ale da sie zniesc

Agnes ale po kim ten Olus twoj taki uparciuch:-)???
Losiczko bidulko wspolczuje:-(........wracaj szybko do formy
Piateczko ja sie nie dziwie takiej liczbie bo pamietam u nas zawsze jak mam robila pierogi to zahaczalo o 300 szt :szok::szok::szok:
Ilonka super pomysl z ta tabelka ale ja sie musze zmierzyc i zwarzyc rano.....teraz nie beda wyniki miarodajne :tak::tak::tak:
Rozia fajnie ze w koncu wrocilas opowiadaj jak minal ten tydzien :-):-):-)
Roza kochanie kciuki za nastepny cykl i pokazuj mi sie tu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)
Tak samo moje slonka Jane i Malami.....juz chyba starczy tego "wolnego" teskiem:-:)-:)-:)-(
Anulka jak tam u ciebie w pracy, nadal cie mecza????

A teraz hicior!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pamietacie pisalam wam o mojej kolezance co nie miala owulacji i tak sie juz troche starali z m..........mieli miec inseminacje za 3-4 tyg...................otoż:

Byla dzisiaj na monitoringu(to juz w zakresie kliniki) i okazalo sie ze ma 2 dobre pecherzyki i prawdopodobnie insema na poniedzialek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ciesze sie jak by to mnie dotyczylo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dalo mi jakas nadzieje ....chociaz wiem ze roznie to jeszcze moze byc!!!!!!!!

reklama
Mnie sie najgorzej zabrać bo jak już sie wciągnę to nieugięta jestem. Najważniejsze żeby dobrze sie czuć ze sobą i akceptować siebie ja tam szczupła nigdy nie byłam i nie będę ale 2 rozmiary muszę zrzucić bo nawet na moją puszystosć to już przegięcie.

Do góry