reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszłe i obecne mamusie z Bielska-Białej i okolic :)

Mamba nam na kolki bardzo pomagały kropelki sab simplex, można je kupić przez internet, w aptekach nie są dostepne. I niestety nie mogę znaleźć strony, na której ja je kupowałam, więc musisz sama się zdecydować od kogo kupić. Czeskie są tańsze niż niemieckie a skład ten sam. Zdrówka dla Oliwierka!

reklama
witaj Pauletka :)

dziewczyny, ja tonę w obowiązkach... masakra. nie wiem skąd ja mam na to siły... w tym tygodniu nie ma opcji że gdzieś wyjdę.
w sobotę idę na wesele :D
będę musiała zostawić Hanusiaka, będzie z moją mamą, a Natalia idzie z nami się bawić :)
poza tym wszystko u nas OK :)
buziaki!!

Dla mie spacer to jedyna mozliwość przetrzymania tego mojego głodomora przynajmniej 3,5 godz między jedzeniem. Ja nie wiem jak go już karmić ostatnio w 2 tygodnie przybrał 900 g i pani dr kazała robić mu większe przerwy między posiłkami ale nie wiecie jak trudno przetrzymać te 4 godz:no:

Mamba w 2 tygodnie prawie kilo??!!! Wow!!! Niezły jest :-) A jak tam kolki?

Pauletka witaj. My się chyba tu rozminęłyśmy, ale zawsze miło jest nowe osoby poznawać :)

My póki co odpadamy ze spacerów, od wczoraj i ja i mały jesteśmy mega przeziębieni :-( Oby tylko na tym się skończyło...

Olga udanej imprezki!!!!

No z kolkami różnie teraz wzięlismy syropek pierwszą dawkę bo od rana była straszna masakra:tak: kupona takiego strzelił ze pampers pękał w szwach. To dziecko nic nie robi po łebkach jak już do czegos się biere to na full

Hej, ja mojej Milence dawałam espumisan i probiotyki na jelitka, ale kolki miała może do 3 miesiąca i nie dawały nam tak w kość, ważne jest trzymanie diety, ja przez pierwsze 5 mies nie jad łam prawie nic same rosołki , gotowane piersi, a teraz mała ma ponad 8 mies i juz pozwalam sobie na dużo . Ale każde dziecko przechodzi to inaczej

Mamba, może spróbuj go trochę oszukać i dać mu smoczek. Syn kuzynki miał ciągłą potrzebę ssania. Dlatego dawała mu smoczek, bo inaczej cały czas musiałby być przy cycu.

reklama
Do góry