reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszłe i obecne mamusie z Bielska-Białej i okolic :)

barbara, szkoda że nie możesz...

Mamba, a Karpacka to koło Ciebie, nie? nie jedzie Ci tam gdzieś blisko 18? (sprawdzałam i jedzie Karpacką) - wsiadłabyś i wysiadła u mnie pod blokiem, poszłybyśmy wszystkie razem od nas spacerkiem :)

nam dziś się udało spacer zaliczyć z Tonyą i sosinką :D tylko sosinka się trochę nudziła jak ja i Tonya szalałyśmy po placu zabaw :p

reklama
Dziewczyny to jak długo wy mieszkacie w Bielsku, że takich ulic nie znacie koło siebie?? :-p
No ale ja tu mieszkam od maja więc bez mapy w nowe rejony się nie ruszam i przez to wszystkie nazwy ulic znam tam, gdzie chodzę, a wy pewnie nie macie takiej potrzeby :-)
A spacerek bardzo udany, choć Artura za mało wymęczyłyśmy na tym placu zabaw, bo mi piernik nie chciał spać przez cały dzień.

barbara szkoda, że nie udało nam się wpasować z terminem, ale nic się nie martw pewnie na jednym spotkaniu się nie skończy więc następnym razem pójdziesz z nami ;)

To prawda udało nam się trochę pospacerować, a na placu zabaw to najwięcej szalała Natalia, a to na zjeżdżalnie a to na karuzelę, no i Arturek ćwiczył chodzenie z przeszkodami ;) mój Karolek jeszcze nie jest na etapie chodzenia więc postanowił ten czas grzecznie przespać ;)

z dzieciaczkami, a jak :) o ile nas stamtąd nie wyrzucą :p

ciachomania to miła i przestronna kawiarnia na straconce, naprzeciwko kliniki okulus, tuż przed tym przecięciem głównej drogi biegnącej wzdłuż bulwarów z nową obwodnicą, my pójdziemy ze złotych łanów tam, mniej więcej spod tesco na Jutrzenki

a kiedy? wynika z tego że jutro przed południem, chyba że są inne propozycje? :)

reklama
Do góry