reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przystanek kulinarny

heh ale ja pączków nie robiłam, zrobiłam tylko ciastka, faworki i oponki heh były w planach ale plany są po to żeby je zmieniać:-p

reklama
Mamaagusi to ja zrozumiałam że pączusiez robisz, ale wiesz nie pogniewam się na faworki, oponki, to też chętnie przyjmę:-) Z Łodzi gołąb myślę że doleci z godzinę, no może w dwie :-)

MAMAAGUSI właśnie skończyłam robic faworki i wyszły pyszne :-p:laugh2: mąz po ich spróbowaniu stwierdził "noo nie tylko wyglądają jak faworki ale i smakuja jak one" :cool::szok::-D widzicie jak on docenia moje zdolności kulinarne? :-p:eek:

MAMAAGUSI właśnie skończyłam robic faworki i wyszły pyszne :-p:laugh2: mąz po ich spróbowaniu stwierdził "noo nie tylko wyglądają jak faworki ale i smakuja jak one" :cool::szok::-D widzicie jak on docenia moje zdolności kulinarne? :-p:eek:
padłam:-D:-D:-D:-D:-D no to gratuluję!!

kania olej prace a z rehabilitacją coś się wymyśli:-p no pliiiis przyjedź:-)

Makuc gratuluję, mąż widzę że docenił Twe dzieło :-)
Mamaagusi naprawdę z wielką przyjemnością olałabym te tematy i wsiadła w jaki samolot i byłabym u Ciebie za jaką godzinę ale nie da rady :-(

mój mąz musi zawsze z czymś "inteligentym" wyskoczyć, bo nie był by sobą inaczej :eek:

reklama
Makuc gratuluję, mąż widzę że docenił Twe dzieło :-)
Mamaagusi naprawdę z wielką przyjemnością olałabym te tematy i wsiadła w jaki samolot i byłabym u Ciebie za jaką godzinę ale nie da rady :-(
:-(
makuc ale popatrz na to z innej srtony, zobacz jaki jest napewno z ciebie dumny:-)

Do góry