reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyrost bety

weronika25nk

Fanka BB :)
Czy mój przyrost bety jest dobry ?
Ostatnia miesiączka 19.11
Wyniki bety
22.12- 28
24.12 - 36
26.12 - 76
28.12 - 105 - usg - widoczne ciałko żółte, ale brak pęcherzyka
30.12 - 169 - dziś jest 42 dzień cyklu już...

Martwię się, ze już nic z tego...

reklama
Wyniki bety
22.12- 28
24.12 - 36
26.12 - 76

Słaby przyrost. W ciągu 48h powinno być minimum 66% a u Ciebie nie ma..
Pęcherzyk ciążowy widoczny jest przy becie powyżej 1000.
U ciebie niestety ale ciąża nie rozwija się prawidłowo.
Przygotuj się na najgorsze.

W internecie są dostępne kalkulatory bety i tam można sobie wprowadzić dane i pokazuje wartosc przyrostu.

No przyrost poniżej, ale tak długo czekałam na ciąże, ze ciagle liczę, ze jednak będzie dobrze 😪

Załączniki

• IMG_3814.jpg
    IMG_3814.jpg
    75,9 KB · Wyświetleń: 213
Wyniki bety
22.12- 28
24.12 - 36
26.12 - 76

Słuchaj zdarzają się cuda bo zarodek może mieć jakiś problem i dlatego hcg jest niskie. U nas po in vitro różnie bywało i beta czasem stała, bardzo rzadko to się kończy dobrze. Jak dasz rade to czekaj do 1000 i wtedy będzie coś wiadomo. Chociaż mi przy takich przyrostach kazali odstawić leki i czekać na poronienie. A badalas progesteron? Bl jak niski to może być od tego niska beta.

Dziś na 19:15 mam lekarza i zobaczymy co powie, ale co jakiś czas pojawia się u mnie ból brzucha wiec chyba już nie ma co wierzyć w cuda... niby lekarz przy becie tej 105 kazał brać dalej duphaston, bo pojawiło się coś w usg co mogło wskazywać na pechrzyk, ale powiedział, ze stwierdzić w 100% go nie może. To było w pn wiec zobaczymy co dziś powie

Dziś na 19:15 mam lekarza i zobaczymy co powie, ale co jakiś czas pojawia się u mnie ból brzucha wiec chyba już nie ma co wierzyć w cuda... niby lekarz przy becie tej 105 kazał brać dalej duphaston, bo pojawiło się coś w usg co mogło wskazywać na pechrzyk, ale powiedział, ze stwierdzić w 100% go nie może. To było w pn wiec zobaczymy co dziś powie
To daj znać, trzymam kciuki mimo wszystko

reklama
Do góry