reklama
Foka_szara
Fanka BB :)
Tutaj dużo osob jest po stratach więc to co mówią dziewczyny to prawda. Musiałby się zdarzyć cud...
Marvelka89
Niestety ja w 3 ciążach straconych mialam podobny przyrost współczuję...
agaaataaaa
Tak, raczej to nie wrozy dobrze, szczegolnie na poczatku powinna rosnac baaardzo szybko.Niestety ja w 3 ciążach straconych mialam podobny przyrost współczuję...
@Marvelka89 przykro mi z powodu Twoich strat. Ale widze po avatarze, ze w koncu chyba sie udalo, prawda? Ja jestem po dwoch poronieniach
weronika25nk
Wróciłam od ginekologa. Przy tak małej becie nic nie widział, ale powiedział, ze ciałko żółte i endometrium bardzo ładnie wyglada. Dostałam 2x1 luteinę i duphaston oraz 1x acard ze względu na wysoki poziom d dimerów.
Mam zrobić za tydzień betę, progesteron i pojawić się na usg jeśli będzie minimum 1200
Mam zrobić za tydzień betę, progesteron i pojawić się na usg jeśli będzie minimum 1200
weronika25nk
Ogólnie nastawiałam się na to, ze może być bardzo źle, ale on powiedział, ze różne cuda już widział i mam narazie się nie przejmować. Kazał betę zrobić dopiero 5.01..
annanowak85
Zaciekawiona BB
Daj znać co u ciebieOgólnie nastawiałam się na to, ze może być bardzo źle, ale on powiedział, ze różne cuda już widział i mam narazie się nie przejmować. Kazał betę zrobić dopiero 5.01..
weronika25nk
narazie wszystko Ok, tzn badania mam zrobić najwcześniej 05.01,Daj znać co u ciebie
Ale leki biorę, nie mam boli ani niczego podejrzanego... zobaczymy co to będzie, ale liczę, ze maluszek nadrobi
Mała.czarna
Niestety jeśli masz cykle ok 30 dni to masz już prawie dwa tygodnie po a beta powinna byc liczona w tysiącach. Przygotuj się na najgorsze. Przykro mi
reklama
weronika25nk
raz cykle mam 30 a raz i 36. Dlatego lekarz narazie nie mówi nic strasznego. Najwazniejsza będzie beta z wtorku teraz, bo na mnie wręcz krzyczał, ze ciaza to nie matematyka i nie kazda tak szybko startuje... ze zna wiele przypadków gdzie było dobrze.Niestety jeśli masz cykle ok 30 dni to masz już prawie dwa tygodnie po a beta powinna byc liczona w tysiącach. Przygotuj się na najgorsze. Przykro mi
Wiem, ze jeszcze nie mogę się cieszyć, ale chyba każda z nas miałaby nadzieje do końca, prawda?
Jutro zrobie betę z rana....