reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyrost bety i progesteronu

Beataw1991

Fanka BB :)
Hej dziewczyny jestem po poronienu w czerwcu i odrazu aie udało lekarza mam w przyszłym tyg
Beta hcg 1.08 79 progesteron 30
3.08 206 a progesteron. 29
Dzisiaj powtórzyłam nie mogłam po 48 h nie maialam możliwości i jest 1855 a progesteron 24 mam duphaston i luteinę … strasznie się boje ze zaraz coś pójdzie nie tak

Ostatnia edycja:
reklama
Jeśli 3.08 miałaś betę 2016, a dzisiaj masz 1855 - to raczej zwiastuje poronienie.
Skonsultuj z lekarzem bezpieczeństwo przyjmowania luteiny.

Dobrze napisałaś te wyniki bety? 3 sierpnia to chyba miałaś około 200 a nie 2000? Jeśli to jest jakoś 4-5 TC to ja bym przy wyniku 24 ng/ml nie panikowala (nawet przy tej "tendencji spadkowej"), ale w jakimś celu te badania robisz... Albo konsultujesz z lekarzem i się go słuchasz, albo rozkminiasz na własną rękę? J/

Dobrze napisałaś te wyniki bety? 3 sierpnia to chyba miałaś około 200 a nie 2000? Jeśli to jest jakoś 4-5 TC to ja bym przy wyniku 24 ng/ml nie panikowala (nawet przy tej "tendencji spadkowej"), ale w jakimś celu te badania robisz... Albo konsultujesz z lekarzem i się go słuchasz, albo rozkminiasz na własną rękę? J/
Tak 206 było 3 sierpnia literówka mi się wkradła ,

reklama
Aby mieć pewność, że spadł powinnaś wykonać za każdym razem 3 oznaczenia dziennie, bo zmienia się on w ciągu dnia. Jeden pomiar nie świadczy o tym, że spadł.

Do góry