reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Przyrost bety hcg.

Witam kochani.Robilam betę 09.08.22 wynik 2643, powtórzyłam po dwóch dniach czyli dzisiaj 11.08.22 wynik 5427.Wedlug kalkulatora przyrost o 105%.Z tego co czytałam to jest ok.Ostatnia miesiączka 10.07.22.Wedlug apikacji 4 tydzien+4dni.Mam pytanie bo nie wiem czy dobrze myślę jakbym zrobiła betę za dwa dni to wynik będzie ponad 10tyś?Bo wtedy nie pasowało by mi to do normy jaka podaje laboratorium.

reklama
Im większa beta tym później mniejsze są przyrosty

Masz wysoką betę i na tym etapie juz warto robić USG a nie betę :)

Zrobiłam żeby potwierdzić że wszystko ok i mam nadzieję że tak już zostanie.Do lekarza mam zamiar iść w środę,ale pewnie będzie tylko pęcherzyk widoczny.Ciaża totalne zaskoczenie,ale się cieszę.

Dobre masz przyrosty póki co :) nie ma co się martwić na zapas, w następną środę może będzie widać pęcherzyk na USG
Powodzenia :)

Do góry