MartaMarkry
Fanka BB :)
Poczekaj do wizyty. Co do tych kolejnych bet tez uważam ze bez sensu bo będzie już zwalniać.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie było nic widać, dr nawet się uniósł trochę,że przeżywam bo przecież maż był 5/6 czerwiec i wtedy doszło do zapłodnienia wiec ciąża ma 3 tyg a widać ją dopiero w 5 tygI w piątek nic nie było widać na USG? Może kiepski sprzęt. Ale moim zdaniem w piątek nawet przy mniejszej becie powinien być zarys pęcherzyka. Nie wiem tylko po co tyle razy robić ta betę. Nie widzę w tym sensu.
Ale wiek ciąży liczy się od pierwszego dnia ostatniej miesiączki a nie od zapłodnienia. Ja bym bety już nie robiła bo to niepotrzebny stres i wydatek i czekała po prostu na USG. Chyba,że sam lekarz widzi jakieś nieprawidłowości i dlatego zlecił badanie.Nie było nic widać, dr nawet się uniósł trochę,że przeżywam bo przecież maż był 5/6 czerwiec i wtedy doszło do zapłodnienia wiec ciąża ma 3 tyg a widać ją dopiero w 5 tyg
Tak, wiem, że widać od 1000 a jak jest dobry sprzęt to i wcześniej. Więc skoro w sobote bylo 1400 to w piątek było niewiele mniej.pęcherzyk widać od bety 1000.
Nic nie powinno zwalniać. Zwalnia dopiero po 6000 a nie po 1000.Poczekaj do wizyty. Co do tych kolejnych bet tez uważam ze bez sensu bo będzie już zwalniać.
nie napisałam, ze zwalnia po 1000 tylko ze późniejNic nie powinno zwalniać. Zwalnia dopiero po 6000 a nie po 1000.
Przyrost bardzo dobry. Nie ma sensu robić kolejnych badań.Dziewczyny badałam dzisiaj bete i wyszło 175,36 mlU/ml