NiebieskookaEM
Fanka BB :)
Najlepiej zbadaj kolejna bete najlepiej jutro, aby zobaczyć, czy to spadkowa beta, czy rosnie, ale za mało.Miesiączka 29.05
Dziś 5t4d.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Najlepiej zbadaj kolejna bete najlepiej jutro, aby zobaczyć, czy to spadkowa beta, czy rosnie, ale za mało.Miesiączka 29.05
Dziś 5t4d.
Najlepiej zbadaj kolejna bete najlepiej jutro, aby zobaczyć, czy to spadkowa beta, czy rosnie, ale za mało
Ehh.. no właśnie. Nie nastawiam się za bardzo na dobre wieści.Najlepiej zbadaj kolejna bete najlepiej jutro, aby zobaczyć, czy to spadkowa beta, czy rosnie, ale za mało.
A co jest na USG?Halo halo jest tu ktos jeszcze?
Robilam bete 21.11 wyszla 6057 a po dwoch dniach 7186 .. martwie sie
Wizyte mam dopiero 1.12A co jest na USG?
I 10.11 byl pecherzyk 7.5 mmWizyte mam dopiero 1.12
No to od tego momentu rozwój ciąży monitoruje ginekolog na USG a nie betaHCG Skoro nie było pęcherzyka żółtkowego, to teraz powinien pojawić się on, później w określonym czasie zarodek i echo serca. Dopiero jak coś tutaj będzie nie tak na USG to gine może zlecić przyrosty bety.I 10.11 byl pecherzyk 7.5 mm
strasznie chaotycznie napisałaś. 18 listopada zrobiłaś test czyli podczas okresu? czy chciałaś napisać 18 grudnia? Skoro beta wynosiła w dniu wizyty 461 to dziwne, że już było widać pęcherzykHej dziewczyny jesteście proszę o pomoc zaszłam w 3 ciążę przy braniu anty .5 grudnia byłam u lekarza i nie zauważył ciazy ostatnia miesiaczka była od 15 do 20 listopada .18 listopada zrobiłam testy 10 wyszły pozytywne więc w środę byłam u lekarza jest pęcherzyk nie ma zarodka i jest pęcherzyk żółtkowy beta w środę 20 wynosiła 461 a w piątek 685 lekarz mówi że to nie jest dobrze i w środę 27 mam zrobić betę i pojechać do jakiegokolwiek lekarza na usg by sprawdzić czy wszystko ok .czy któraś z was miała podobna sytuację i jest wszystko ok.bardzo się martwię zwłaszcza że teraz święta a ja nie wiem czy będzie wszystko dobrze czy moje dzieci będą miały rodzeństwo. Nigdy nie miałam robionej bety więc nie wiem jak to wygląda pomorzcie proszę bym wiedziała na czym stoje
Hej przepraszam jestem tak zestresowana 18 grudnia miałam teststrasznie chaotycznie napisałaś. 18 listopada zrobiłaś test czyli podczas okresu? czy chciałaś napisać 18 grudnia? Skoro beta wynosiła w dniu wizyty 461 to dziwne, że już było widać pęcherzyk