Hej dziewczyny to mój kolejny wpis na tym forum. Niestety nigdzie nie znalazłam odpowiedzi na tego typu pytanie. Otóż spóźniał mi się okres. Byłam na wizycie u ginekologa 10.06 powiedziała że jest wszystko w porządku zapytała kiedy okres był od 1-8 maja. Na badaniu powiedziała że nie widzi aby cokolwiek miało być nawet nie widzi aby zbliżała się @, morfologię mam w porządku aczkolwiek powiedziała że mogłaby to być wczesna ciąża. Przepisała mi duphaston 2x na dzień i na noc. Stosowałam się przez 7 dni. Okres pojawił się dopiero w 51 cyklu wiem że to dość duże opóźnienie cykle mam 33dniowe. Od momentu dostania @ boli mnie podbrzusze, jestem mega śpiąca w dzień co do tej pory nie zdążało mi się, moje piersi zmieniły kształt, nie wiem może wpadam w paranoje, ale podczas brania tego leku kochałam się z mężem i była owulacja. Do tego dnia mam bardzo dziwny okres, ponieważ wylewa mnie w ciągu dnia, a wieczorem przestaje na 2h bądź 3h i znowu zaczyna czy ktoś mi może powiedzieć o co chodzi. Dodam że naprawdę mnie boli raz lewy raz prawy jajnik, a brzuch wygląda na wzdęty
Proszę o poradę.
![Downcast face with sweat :sweat: 😓](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f613.png)