reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przygotowania do porodu!!!

ja kupiłam 4 pary siateczkowych - jakby co to to nie naruszone oddam kumpeli po porodzie
a wogóle jak je dostałam to zastanawiałam się jak to się nosi:confused: bo były takie ładne prostokąciki i nie mogłam znaleźć "wejścia" do nich:-D:-D:-D

Kasiu_s ja mam dokładnie te same...;-)
Przez chwilę też się zastanawiałam jak to się zakłada na pupę, ale nawet szybko zakumałam, hehe:-D

Pochwalę Wam się w końcu kołyską dla Martynki - wczoraj wreszcie Mężuś przywiózł ją od teściów:happy2:!
I jeszcze kilka drobiazgów dla Niuni: kołderka, słonik - pozytywka oraz koszyczek na pampersy i takie tam drobiazgi:wink:!

Załączniki

• IMG_5969.JPG
    IMG_5969.JPG
    42,4 KB · Wyświetleń: 222
  • IMG_5966.JPG
    IMG_5966.JPG
    30,7 KB · Wyświetleń: 202
  • IMG_5965.JPG
    IMG_5965.JPG
    43,1 KB · Wyświetleń: 220
  • IMG_5988.JPG
    IMG_5988.JPG
    34,8 KB · Wyświetleń: 218
  • IMG_5989.JPG
    IMG_5989.JPG
    36,9 KB · Wyświetleń: 213
reklama
stefanna, śliczna kołyska i jeszcze ładniejsza pościel :tak: A koszyczek to myślałam, że już na Wielkanoc szykujesz ;-)

Stefanna sliczna kolyska i cala reszta.Ja w sobote wkleje fotke naszego dzieciecego kacika ale musze jeszcze dokonczyc maloanie sciany

reklama
Do góry