J
reklama
czarodziejska
Zaciekawiona BB
z przydatnych linków polecam blog małżeństwa z Irlandii. Zainspirowali mnie do niektórych działań dla naszego syna.
Radosne Dziecko – Pierwszy rok. Zmysły
Radosne Dziecko – Pierwszy rok. Zmysły
czarodziejska
Zaciekawiona BB
JulkaS, bardzo podoba mi się strona mamazone, którą poleciłaś. Dla mnie rewelacja, szczególnie film, narracja!!!
Hausfrau, mi się podoba
RADZIMY DOBRZE RODZIMY - INTERNETOWA SZKOŁA RODZENIA Strona główna. W poprzedniej ciąży ją oglądałam i teraz lubię sobie przypomnieć, niektóre rzeczy inaczej teraz postrzegam; no i ten link z kołysanką - super, masz coś jeszcze takiego?
Hausfrau, mi się podoba
RADZIMY DOBRZE RODZIMY - INTERNETOWA SZKOŁA RODZENIA Strona główna. W poprzedniej ciąży ją oglądałam i teraz lubię sobie przypomnieć, niektóre rzeczy inaczej teraz postrzegam; no i ten link z kołysanką - super, masz coś jeszcze takiego?
JoJoB
mamuniaDziabunia
erodzina.com - portal dla rodziców, forum rodzinne, dziecko, zdrowie, ciąża - Start
super o wszystkim
I z tego co wiem to lepiej unikac slodzikow i napojow ktore to niby nie zawieraja cukru ale wlasnie slodziki.Lepiej sie ograniczyc i raz sobie wypic normalna cole niz kilka tych "bez cukru". Bo slodzik t chemia i jeszcze nie do konca sprawdzono jak dziala na Malenstwo (krotko na rynku) ale sa dorosli ludzie ktorzy wlasnie na o reaguja.
super o wszystkim
I z tego co wiem to lepiej unikac slodzikow i napojow ktore to niby nie zawieraja cukru ale wlasnie slodziki.Lepiej sie ograniczyc i raz sobie wypic normalna cole niz kilka tych "bez cukru". Bo slodzik t chemia i jeszcze nie do konca sprawdzono jak dziala na Malenstwo (krotko na rynku) ale sa dorosli ludzie ktorzy wlasnie na o reaguja.
Ostatnia edycja:
P
pysia_23
Gość
Odnośnie chłopczyk czy dziewczynka
pierwsze sie zgadza synek drugie powinno być córeczka a jest synek a teraz wychodzi synek i coś czuje że synek będzie
pierwsze sie zgadza synek drugie powinno być córeczka a jest synek a teraz wychodzi synek i coś czuje że synek będzie
lilu02
Fanka BB :)
kurcze dziewczyny nie mówcie, ze ta tabelka nie działa u mnie dwa razy sie sprawdziło!!!!!!!! a teraz ma być córa...huuuuurrraaa!!!!!!!!!
a mi wyszło, że pierwsza powinna być dziewczyna- a jest 100%chłopak- Jacuś;-),a teraz niby chłopiec- to jeśli na odwrót am to może jednak dziewczynka będzie;-)
reklama
Saraa
Fanka BB :)
Podziel się: