reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

przydatne i ciekawe linki

reklama
Na chomikuj.pl jest film "Co nieco o rozwoju dziecka" Zawitkowskiego 150minut oglądania;) a koszt książki z płytą bardzo drogi w sklepie.

Dziewczyny można wstawiać zdjęcia na allegro przez imageshack tak jak tu na forum tylko żeby były widoczne w aukcji to musicie skopiować kod html zaraz to wam zademonstruję :) i wtedy nic nie płacicie za zdjęcia i można wrzucać do woli na jednej aukcji a wrzucacie sobie normalnie tylko jedno to które ma być na miniaturce.

Robicie opis aukcji na Edytorze wizualnym

Następnie przechodzicie na "kod Źródłowy HTML"

i tu wklejacie HTML code z imageshack

Później wracamy na edytor wizualny i zdjęcia są ;)

a wtedy tak wygląda aukcja:

Fotelik chicco 0-13 stan idealny (1496122635) - Aukcje internetowe Allegro

hej dziewczynki nie wiem czy mnie pamiętacie moja maleńka urodziła się z rozszczepem wargi i wyrostka zębodołowego zbieramy na operacje pierwsza jest 26 lipca koszt 6.5 tysiąca a druga jak mała będzie miała wszystkie mleczaki czyli tak 2,5 latka która kosztuje 7,5 tys. jeżeli któraś z was nie wysłała jeszcze pitu wdzięczna bym była za oddanie 1% w fundacji "rozszczepowe marzenia" KRS: 0000248920 , 00-070 WARSZAWA UL.KOZIA 9 LOK.16, NIP : 525-235-64-43, NR KONTA 57 1020 1097 0000 7302 0117 8920 TYTUŁEM LECZENIE EMILII KRZEMIŃSKIEJ...z góry dziękuję wam wszystkim :*

Hej dziewczyny!
Moja kuzynka, mama rocznego Gucia, jest psychologiem i pracuje głównie z kobietami. To jej stronka na której oferuje pomoc. Jeśli któraś z Was sobie nie radzi np. z macierzyństwem, lub powrotem do pracy, to u niej może znaleźć pomoc. Spotkania osobiście lub przez skype. Polecam stronkę na której jest więcej informacji:
Coaching dla Mam

reklama
Do góry