reklama
Dziewczyny moje kochane, syropek calkiem smaczny i pewnie skuteczny przy przeziebieniach, niestety mi nie wystarczyl, dzis musialam wzywac lekarza i przepisal mi wlasnie ten Duomox. Konsultowalam sie z kim tylko moglam moich 2 gienkow, kolezanki pediatry, kuzynki poloznej, na koniec jeszcze moj przyszly (tuz tuz przyszly z farmaceukami, no i wszyscy jednoznacznie to samo mowili : mam brac, bo lepsze "zlo" to antybiotyk ( ten akurat to jedyny ktory moze byc podawany ciezarowkom, ale tez chyba ma znaczenie ktory trymest) niz niekontrolowana infekcja ktora moze znacznie gorzej wplynac na dzidzie. Moj chlopczyk od 3 dni cigle sie rozkopuje chyba go strasznie meczy moj kaszel bidulek moj. Wiec zaczelam kuracje anytybiotykowa, trzymajcie kciuki zebym do soboty wyzdrowiala a przedewszytskim zeby moja dzidzia sie zdrowa urodzila. Dziekuje wam bardzo za rady, caluje wszytskie przyszle i aktualne mamcie
reklama
clodi
Fanka BB :)
Ja na przeziębienie wszystkich domowych sposobów próbowałam i nic nie pomogło, w ostateczności przerodziło sie to w zapalenie krtani i na tydzień w szpitalu wylądowałam, podali mi antybiotyk i jest teraz już dobrze. Lepiej jak coś sie dzieje iść do lekarza mi gin powiedziała że kaszel może skurcze wywołać i poród, dlatego lepiej dmuchać na zimne i z każdą niepokojąca sprawą kierować sie do lekarza. Nic tym nie tracisz