reklama
Giovanna89
Zaciekawiona BB
Wychodzi dziewczynka. Ale wydaje mi się że będzie chłopak ;-)
Paula87
Zaciekawiona BB
U mnie odnoście pierwszej ciąży zgadza się w 100% ;-) teraz wychodzi synek... właściwie ja też mam takie przeczucie a dodatkowo moja córcia byłaby wniebowzięta gdyby miała braciszka
Straciatella
Fanka BB :)
Pozwoliłam sobie zmodyfikować nieco nazwę tematu :-)
Słyszał ktoś o metodzie z sodą i sprawdzaniu chłopak/dziewczynka? Ponoć łączy się ona inaczej z męskimi i żeńskimi hormonami, które są... w naszych siuśkach!
Łyżeczka sody (albo dwie) do pojemniczka, w drugim nasze siuśki. Dolewamy siuśki do sody i UWAGA: jak sie pieni to chłopak a jak nie, to dziewuszka. Haaa
Ciekawe ile w tym prawdy...
Słyszał ktoś o metodzie z sodą i sprawdzaniu chłopak/dziewczynka? Ponoć łączy się ona inaczej z męskimi i żeńskimi hormonami, które są... w naszych siuśkach!
Łyżeczka sody (albo dwie) do pojemniczka, w drugim nasze siuśki. Dolewamy siuśki do sody i UWAGA: jak sie pieni to chłopak a jak nie, to dziewuszka. Haaa
Ciekawe ile w tym prawdy...
karmelowa
ta metoda z sodą to ponoć od 10 tyg.
Ja zrobiłam wychodzi dziewczyna... zobaczymy
Ja zrobiłam wychodzi dziewczyna... zobaczymy
reklama
Kasiek1983
Kalendarz chiński się zgadza jeśli chodzi o moją pierwszą ciążę, a teraz przewiduje córcię... hmmm... ciekawe! Chciałabym mieć parkę ale jednak wolałabym drugego synka!
Dziewczyny, a jak to jest z tym kochaniem się przed czy po owu? czy to naprawdę można stwierdzić płeć dziecka? komuś się zgadzało? babcie nasze tak twierdzą, ale ja nadal nie wiem o co w tym wszystkim chodzi
Dziewczyny, a jak to jest z tym kochaniem się przed czy po owu? czy to naprawdę można stwierdzić płeć dziecka? komuś się zgadzało? babcie nasze tak twierdzą, ale ja nadal nie wiem o co w tym wszystkim chodzi
Podziel się: