reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przewidywanie płci dziecka - Chiński kalendarz płci dziecka oraz inne metody

reklama
u mnie rowniez dziewczynka wyszla:-)
Juz 3 wrozba, ktora ja pokazuje.. zobaczymy czy wrozby robia mnie w jajo czy rzeczywiscie doczekam sie corki:laugh2:

Dziewczyny nie moge juz wstawic tu ankiety, ale te ktore poznaly juz plec niech napisza tak z ciekawosci czy sie chinczyki pomylily czy nie:-)

U mnie z tego linku, co wstawiłaś się nie pomylili :p Jednak chłopak :(

Jeśli jeszcze kiedykolwiek będę chciała dzidzię to będę planować z chińczykami, co by się w dziewczynkę wstrzelić :D

A..współżycie na 2-3 dni przed owulacją też można wsadzić między bajki, bo u nas były 4-dni przed i co? i jajco..a właściwie dwa :D

Jak zaszłam w ciąże z Tomkiem to seksik był wtedy codziennie więc nie mam pojęcia w którym dniu cyklu go ustrzeliliśmy:-D A tym razem nic nie planowaliśmy i, że całkowicie pochłonęła mnie nowa praca to seksik mieliśmy tylko raz w tym miesiącu i to już kilka dni po owulacji:baffled: I bez finału więc byłam w szoku jak okres mi się spóżniał:-D

U mnie chińczyki z synkiem się sprawdzili. Teraz mówią, że będzie dziewczynka, a im bliżej usg to tym bardziej myślę, że będzie jednak drugi siurek:-D

to ja powiem tak: mam 23 lata, przez ostatni tydzień sierpnia byliśmy nad morzem i używaliśmy sobie codziennie :-p także do zapłodnienia mogło dojść pod koniec sierpnia (dziewczynka), albo na początku września (chłopczyk).
mam chłopczyka, czyli chyba plemniki mojego są długożywotne:-D

reklama
Tak właśnie przeczytałam o tej żywotności plemników.... I kurde, chyba to jednak będzie dziewczynka xD Bo my nie kochaliśmy się w sumie jak miałam owulację, tylko tak z 4-5 dni wcześniej. ;)
Powiedziałam o tym M., załamał się, póki co był pewny syna ;D Oj, a usg dopiero 8 stycznia !

Do góry