reklama
gosiakuprewicz
Marzec05'/Pazdziernik08'
Hej Dziewczyny. Doskonale roumiem Wasze zniecierpliwienie!!!!! Sama trzy lata temu mialam przenoszona corcie 11dni, porod oczywiscie wywolany i zjawila sie na swiecie w sama Wielkanoc. Probowalam roznych rzeczy: seks, masowanie brodawek. Ale w koncu dzien przed porodem wypadl mi rano czop, dostalam oksytocyne, a o 4 odeszly mi wody. I kilka minut po polnocy zjawila sie Julcia Trzymam kciuki, w koncu to juz tak blisko )))))
K
kerry1
Gość
Hmmm gdyby te upławy miały zabarwienie takie bardziej brązowe albo chociaż beżowe to jest to czop śluzowy, też oznaka zbliżającego sie porodu (mi wypadł już 3 tygodnie temu). Ja mam śluz białawy, żółty może świadczyć o jakiejś infekcji, ale mam nadzieję że nie. Chyba musisz poradzić się lekarza.Dziewczyny ja mam takie pytanie,niewiem czy bedziecie umialy mi pomoc ale od jakis trzech dni mam takie geste,zolte uplywy:-(na poczatku bylo tego malo ale teraz sie to zwieksza,czy ktoras z was ma moze tez takie cos.Niby moge zapytac lekarza w piatek ale niewiem czy to juz za dlugo nie bedzie.Jak mozecie poradzcie co to:-(.
jade
Zadomowiona(y)
hej dziewczyny,
ja dostalam tutaj w szkocji olej dopiero po wielkich poszukiwaniach, w aptekach nie ma tego wcale. ale czeka sobie w szafce, boję się. wypilam tylko dziś liście senesu i nic, poszlam tylko na kibelek. dlaczego on jest taki uparty ten dzieciak????
jutro idę na badane dopchwowe (pierwszy raz tutaj), zobaczymy czy mam jakieś rozwarcie czy nie.
jak tak to biorę olej.
ja mam biale uplawy
ja dostalam tutaj w szkocji olej dopiero po wielkich poszukiwaniach, w aptekach nie ma tego wcale. ale czeka sobie w szafce, boję się. wypilam tylko dziś liście senesu i nic, poszlam tylko na kibelek. dlaczego on jest taki uparty ten dzieciak????
jutro idę na badane dopchwowe (pierwszy raz tutaj), zobaczymy czy mam jakieś rozwarcie czy nie.
jak tak to biorę olej.
ja mam biale uplawy
Widze ze nie tylko ja mam problemy ze snemja do tego oleju to zaufania nie mam,ale udalo mi sie mezusia kochanego na maly sexik namowicno zobaczymy czy cos to da;-),mam nadzieje ze tak,Jade powodzonka jutro na tym badaniu,ciekawe jak bedzie wygladac takie badaniei ze wogule takie cos zrobia
No kobietki,ja pomalu sie zbieram do szpitalten sexik jednak zadzialal.tylko powiem wam ze mam takie pietra,chyba z bolu ze juz mi sie rodzic to odechcialotylko to przezyc i bedzie dobrze.pozdrawiam.obyscie tez juz to mialy za soba:-):-):-)
Niunia, mój mąż też miał opory przed seksem.... i kilka tygodni przed porodem w ogóle nie chciał się ze mną kochać. Ale w końcu 22 maja wieczorem się "zmusiliśmy" i nie wiem czy to przypadek czy nie, ale 4 godziny później rozpoczęły się skurcze....
Wytłumacz mężowi, że to nie Twoje widzimisię itd., ale że w ten sposób on może Tobie po prostu pomóc - bo prostaglandyny zawarte w spermie przygotowują szyjkę macicy do porodu.
Powodzenia!
Wytłumacz mężowi, że to nie Twoje widzimisię itd., ale że w ten sposób on może Tobie po prostu pomóc - bo prostaglandyny zawarte w spermie przygotowują szyjkę macicy do porodu.
Powodzenia!
reklama
jade
Zadomowiona(y)
niunia - i jak tam, co u Ciebie? rozpoczęlo się coś?
powodzenia
powodzenia
Podziel się: