reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Przeterminowane, przenoszone, spóźnialskie... dzidzie

Dzięki jade. Śmiejemy się z P że mały nie chce wyjść bo nie mamy jeszcze wybranego imienia :-)

reklama
CZESC DZIEWCZYNY.WIDZE ZE NIE TYLKO JA SIEDZE JAK NA SZPILKACH PO TERMINIE:baffled:MY MAMY IMIE WYBRANE I JAKOS NASZ MALUSZEK ANI MYSLI WYJSC Z BRZUCHA:happy:CHYBA PRZESTANE JESC TO MOZE JAK ZGLODNIEJE COS GO RUSZY:-D:-D:-DNO ALE TAK NAPRAWDE TO MA JESZCZE CZAS DO PIATKU I POZNIEJ BEDA WYWOLYWAC:crazy:OBY WYSZEDL SZYBCIEJ:-(POZDRAWIAM WSZYSTKIE SPOZNIALSKIE;-)TRZYMAJCIE SIE DAMY RADE:dry::-):-)

Ja tez potrzebuje taka recepte:-(okna juz byly,kochanie sie :crazy:maz ma jakies opory:szok:,chyba sprobuje te podlogi,mam nadzieje ze sie uda:tak::tak::tak:

Ja tez potrzebuje taka recepte:-(okna juz byly,kochanie sie :crazy:maz ma jakies opory:szok:,chyba sprobuje te podlogi,mam nadzieje ze sie uda:tak::tak::tak:
Niunia ile ty jesteś po terminie? A u mnie nie dzialają te sposoby a co do olejku to nie potrafię się przekonać bo kiedyś maialam problemy z jelitami...:-(

Kerry, ja wlasnie wrocilam ze sklepu z olejkiem rycynowym... :-Dzobaczymy czy zadziala!! Widze ze jestesmy na kilku tych samych forach ;) Napisalam do Ciebie na gg

Tak do konca to pewna nie jestem ile jest po termine bo lekarze nie mogli sie zdecydowac kiedy mam rodzic:crazy:,ale wedlug moich obliczen jakies 9 dni:-(,w piatek mam miec wywolywanie:no:ale mi sie to nie usmiecha:wściekła/y:i tak po cichu licze ze moze moj skarbek zrobi niespodzianke i sam zechce wyjsc:blink:,czego i wam zycze.Mam nadzieje ze niebedziemy musialy za duzo kombinowac i wszystko sie szybko skonczy:tak::tak::tak:a z tym olejem to ja pewnie go tu nie dostane:no::no:

reklama
Dziewczyny ja mam takie pytanie,niewiem czy bedziecie umialy mi pomoc ale od jakis trzech dni mam takie geste,zolte uplywy:-(na poczatku bylo tego malo ale teraz sie to zwieksza,czy ktoras z was ma moze tez takie cos.Niby moge zapytac lekarza w piatek ale niewiem czy to juz za dlugo nie bedzie.Jak mozecie poradzcie co to:-(.

Do góry