reklama
jade
Zadomowiona(y)
Ming my też jeszcze nie mamy imienia.:-)
CZESC DZIEWCZYNY.WIDZE ZE NIE TYLKO JA SIEDZE JAK NA SZPILKACH PO TERMINIEMY MAMY IMIE WYBRANE I JAKOS NASZ MALUSZEK ANI MYSLI WYJSC Z BRZUCHACHYBA PRZESTANE JESC TO MOZE JAK ZGLODNIEJE COS GO RUSZYNO ALE TAK NAPRAWDE TO MA JESZCZE CZAS DO PIATKU I POZNIEJ BEDA WYWOLYWACOBY WYSZEDL SZYBCIEJ:-(POZDRAWIAM WSZYSTKIE SPOZNIALSKIE;-)TRZYMAJCIE SIE DAMY RADE:-):-)
K
kerry1
Gość
Hmmm słyszałaś o wypicu olejku rycynowego? A standartowo to chodzenie po schodach, mycie podłóg na klęcząco, mycie okien, ruch spacery, kochanie się:-)dziewczyny, ja juz chce urodzic!! Dajcie jakas recepte... ;-)
K
kerry1
Gość
Niunia ile ty jesteś po terminie? A u mnie nie dzialają te sposoby a co do olejku to nie potrafię się przekonać bo kiedyś maialam problemy z jelitami...:-(Ja tez potrzebuje taka recepte:-(okna juz byly,kochanie sie maz ma jakies opory,chyba sprobuje te podlogi,mam nadzieje ze sie uda
Tak do konca to pewna nie jestem ile jest po termine bo lekarze nie mogli sie zdecydowac kiedy mam rodzic,ale wedlug moich obliczen jakies 9 dni:-(,w piatek mam miec wywolywanieale mi sie to nie usmiechai tak po cichu licze ze moze moj skarbek zrobi niespodzianke i sam zechce wyjsc,czego i wam zycze.Mam nadzieje ze niebedziemy musialy za duzo kombinowac i wszystko sie szybko skonczya z tym olejem to ja pewnie go tu nie dostane
reklama
Dziewczyny ja mam takie pytanie,niewiem czy bedziecie umialy mi pomoc ale od jakis trzech dni mam takie geste,zolte uplywy:-(na poczatku bylo tego malo ale teraz sie to zwieksza,czy ktoras z was ma moze tez takie cos.Niby moge zapytac lekarza w piatek ale niewiem czy to juz za dlugo nie bedzie.Jak mozecie poradzcie co to:-(.
Podziel się: