reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Przeterminowane mamusie

Ja do szpitala pojechałam też tydzień po terminie. Jak podlaczyli oksytocyne to przez 4 godz nic nie ruszyło. A potem jak się Mała zdecydowała to poród trwał 1 godz 24 min. I takiego Ci życzę. Będzie dobrze nie martw się na zapas !

reklama
Rodzilam 10dni po terminie. Tego dnia, ktorego trafiam na porodowke mialam sie wstawic na wywolanie, obylo sie bez. Wszystko dobrze, dzieć zdrowy i zadowolony. Nie mialam zadnych ,,zapowiedzi" przed bo na fotelu do rodzenia leżałam o 19 a o 10rano zbieralam ostatnie podpisy do obrony pracy mgr 2tyg po porodzie, potem jeszcze pojechalam do rossmanna na promocje. :-D o 18 brzuch zaczął mi ,,twardnieć" więc ,,doszłam do wniosku", że jadę rodzic.

Dziekuje dziewczyny za podniesienie na duchu. Dzisiaj juz pewnie nie urodze Bo maly sie wierci i nie mam zadnych skurczy. Po prostu to czekanie daje w kosc. Dzieki jeszcze raz :)

Oj daje daje, ale pomyśl, że widocznie dziecku są te dni jeszcze potrzebne <3

Do góry