reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

przesądy ciążowe..

Agusiu z Mazur. ;)
Ja dzis chodzilam po komisach u nas w miescie i widzialam wozeczek (taki,ze dzidzie sa obok siebie) po 700zl,nie zniszczony i taki zgrabniutki,a nie jak kiedys byly takie wieelkie... Od razu pomyslalam sobie o Tobie. :) Wiec,napewno znajdziesz tez cos takiego u siebie. :)

reklama
agutka :) ..dziękuję :) u mnie jak u mnie (komisów brak bo po co w wypoczynkowej miejscowości komisy tu dzieci się poczyna w wakacje a nie rodzi ;))....żartuje :):) ...ale w Olsztynie mam nadzieję, że uda mi się coś znaleźć :)

dziewczynki a co myslicie o przesadzie ze kobieta w ciazy nie powinna sie parzyć bo dziecko bedzie miało czerwone plamki-znamiona.ja w to nie wierzę ,ale niestety kilka razy zdarzyło mi sie oparzyc ręce

Iguniu chyba oparzyć!? :laugh: parzyć się to nawet wskazane :laugh: a co do przesądu to nie wierz we wszystko!! tak będzie lepiej, bo nie potrzebnie będziesz się przejmować! ;)

Igunia273 ja z pażdziernikówek ale czasem tak sobie czytam co słychać w następnym miesiącu

Jeśli chodzi o poparzenia uważaj jedynie na brzuszek, moja mama będąc w ósmym miesiącu ciąży smarząc jakieś mięso poparzyła sie pryskającym gorącym tłuszczem w brzuszek - moja siostra ma dokładnie takie samo oparzenie w dolnej części plecków
Tyle że mamie sie zagoiło - a siostra ma 14 lat i bliznę po oparzeniu ma do dziś - nie musze nadmieniać że ona rośnie razem z nią - siostrą

Uważajmy wszystkie bo na pleckach to może być a na twarzy - będziemy sobie wyrzucały że można było bardziej na siebie uważać

mycha12 pisze:
Iguniu chyba oparzyć!? :laugh: parzyć się to nawet wskazane :laugh: a co do przesądu to nie wierz we wszystko!! tak będzie lepiej, bo nie potrzebnie będziesz się przejmować!  ;)

...też myslę, że wskazane :laugh:...szkoda tylko, że chyba ja nie bardzo moge....chyba tylko pomarzyć póki co ;)....ale rozbawiłaś mnie mycha.... :D

margolis...od jakiegoś 13 tygodnia a wcześniej bardzo ostrożnie co wyszło na to samo, że od początku praktycznie....mi to normalnie aż sny erotyczne się śnią coraz częściej  :D

reklama
Ja to zakazu nie mam ale jakoś specjalnych chęci też nie! ::) tzn nawet bywały chęci ale też strach że może się coś stać itd :p

Do góry