reklama
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Mycha,a moge ja wytlumaczyc? Mulina to jest nitka do wyszywania,taka grubsza od kordonka. A kanwa,to taka sztywna tkanina uzywana jako podklad do wyszywania.
Wyszywanie fajna rzecz,tylko skad tu czas na to wziac... :
Wyszywanie fajna rzecz,tylko skad tu czas na to wziac... :
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Mychus,najpredzej w pasmanteriach. Nie martw sie,ja tez nie wiedzialam,co to jest ta cala kanwa... Dopiero wypatrzylam to u mojej niedoszlej (ufffffff) tesciowej,ktora wlasnie uwielbiala wyszywac. Kurcze,bede sie musiala zawziac i tez zaczac sie w to bawic.
edi
mamusia Wojtusia
Myszko jest taka stronka www.haftypolskie.com.pl gdzie wysylkowo można zakupić caly zestaw (nadruk wzorku z muliną).
Nie wystrasz się bo tam są baaaardzo trudne wzory,ale są tez takie proste dla dzieci,na ostatnich stronach wszystkich wzorów.Ja mojemu bratankowi wyhaftowałam takiego aniołka modlącego się a dzieciom od przyjaciółki dwoch lobuziaków
Haftowania to perosta sprawa i bardzo wycisza
Nie wystrasz się bo tam są baaaardzo trudne wzory,ale są tez takie proste dla dzieci,na ostatnich stronach wszystkich wzorów.Ja mojemu bratankowi wyhaftowałam takiego aniołka modlącego się a dzieciom od przyjaciółki dwoch lobuziaków
Haftowania to perosta sprawa i bardzo wycisza
reklama
Czy ktoś mógłby mi powiedzieć coś na temat przesądu takiego jak: czy swaszka może być w ciąży na moim weselu? słyszałam różnie i niewiem czy to coś znaczy czy nie ma znaczenia,proszę o odpowiedz.:-)
Podziel się: