reklama
margaretka89
Fanka BB :)
A ja mimo że nie dołączyłam jestem bardzo ciekawa co u Was. Czy udało Wam się z tym już wygrać czy nadal walczycie? Proszę o jakieś informacje od Was tutaj albo w wiadomości prywatnej. Mam nadzieję, że u Was tylko lepiej!
MARLENA863
Hej ja jestem wyleczona , od września leczę się w klinice niepłodności w szczecinie , byłam już 3 cykle stymulowana aromkiem ,w grudniu miałam przerwę od stymulacji I w styczniu teraz będzie ostatnia stymulacja a później inseminacja jak się nieuda .A ja mimo że nie dołączyłam jestem bardzo ciekawa co u Was. Czy udało Wam się z tym już wygrać czy nadal walczycie? Proszę o jakieś informacje od Was tutaj albo w wiadomości prywatnej. Mam nadzieję, że u Was tylko lepiej!
MARLENA863
Hej wyślij nazwę jaką masz na facebooku.Hej
hej, jestem tu nowa..
Mam przerost endometrium z atypią
Chciałabym do Was dołączyć na messnegerze jak jeszcze tam funkcjonujecie …
margaretka89
No to trzymam kciuki za sukces! Dawaj znaćHej ja jestem wyleczona , od września leczę się w klinice niepłodności w szczecinie , byłam już 3 cykle stymulowana aromkiem ,w grudniu miałam przerwę od stymulacji I w styczniu teraz będzie ostatnia stymulacja a później inseminacja jak się nieuda .
P
paulina7891
Gość
Hej, pacjentka jakiej klinki w Szczecinie jesteś? Jak u Ciebie na ten moment sytuacja?Hej ja jestem wyleczona , od września leczę się w klinice niepłodności w szczecinie , byłam już 3 cykle stymulowana aromkiem ,w grudniu miałam przerwę od stymulacji I w styczniu teraz będzie ostatnia stymulacja a później inseminacja jak się nieuda .
MARLENA863
Hej klinika bocian doktor CIEPIELA . W NIEDZIELE BETA 233.50Hej, pacjentka jakiej klinki w Szczecinie jesteś? Jak u Ciebie na ten moment sytuacja?
P
paulina7891
Gość
Gratuluję!! Cudownie!!! Też jestem jego pacjentka, ale co cykl, to jakies cyrki u mnie wychodzą :/ w tym cyklu przerost endo :/ a ogólnie jestem u niego już 3 cykl na aromku i acardzie i zaś w plecyHej klinika bocian doktor CIEPIELA . W NIEDZIELE BETA 233.50
P
paulina7891
Gość
Udało się naturalnie, czy przez iui?Hej klinika bocian doktor CIEPIELA . W NIEDZIELE BETA 233.50
reklama
MARLENA863
NaturalnieUdało się naturalnie, czy przez iui?
Podziel się: