reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

przepuklina pachwinowa

dziewczyny jak wyglada ta przepuchlina?
no i mam pytanie czy istanieje jakas mozliwosc ze ona sie sama wchłonie?
jak duza musi byc przpeuchlina aby ja operowac i jak mała by sama sie wchłoneła, my zauwazylismy dzis przy kapieli taką kulke troche nalewo od "ptaszka" małego i jak dotknelismy tej kulki to sie schowala, przy płaczu wyszla ale mniejsza...... bardzo prosze o odpowiedz
bardzo sie martwie o synka a tyle juz przeszedl jako wczesniak !

reklama
dziewczyny mam pytanie.To dla mnie bardzo wazne,czy znacie adresy klinik,szpitali gdzie robia taka operacje u malych dzieci? Moj synek tez ma przepukline pachwinowa,jednak musimy bardzo dlugo czekac na wizyte najpierw tylko kontrolna z tego co juz wiemy. Gdzie moge sie zglosic do jakiej kliniki prywatnej lub szpitala ? czy znacie jakies adresy ????????? jestem z warszawy .

Mój bratanek był operowany w Tychach w Dea Salus (http://deasalus.eu/zabiegi_chirurgiczne fragment dotyczący chirurgii dziecięcej) . NIe ma żadnych powikłań, wszystklo fajnie się pogoiło. Pozdrawiam.

Do góry