reklama
Dagac23
Zaciekawiona BB
hej moj maluszek tez tak ma ze w nocy jest mokrutki i musze go przebierac myslalam ze wyrusł z pampersow 2 i wycieka wiec kupilam 3 i tez to samo mysle ze to wina zle zapietego pampersa po bokach trzeba bardzo dojkladnie a i siusiaczka tez kierowac na dół pozd :-)
kachasek
matka-wariatka :)
u nas też się zdarza - co raz rzadziej - ale z tego co zauważyłam, to właśnie przez to, że Misiek śpi na boczku. a sposób mam taki, że przed założeniem pieluchy składam ją na pół wdłuż, żeby we wkładzie powstał rowek na środku. od tej pory właśnie mamy rzadziej mokre ciuszki
Ja bardzo szybko zrezygnowałam z pieluch firmy pampers .... Zużyłam tylko jedną, dużą paczkę i zrezygnowałam .... Od 2-go miesiąca życia synka używam tylko jednych jedynych i jestem zadowolona z nich bardzo i ceny przede wszystkim
Hej, my tez mamy ten problem, ale ja juz sie bardzo staram uwazac z tym siusiakiem i zapieciami po bokach. I tak przesikuje wiec chyba to problem chlonnosci. O 2 jak wstajemy ma sucho a o 6 jest przemoczony. Kacper ma 12 tygodni i uzywamy huggiesow3 , w pampkach byl ciagle "osrany" po pachy.
KiniaM a jakich Wy uzywacie, tych jednych jedynych?? Moze u nas sie sprawdza...;-)Dziewczyny, gdzie te suwaczki??
KiniaM a jakich Wy uzywacie, tych jednych jedynych?? Moze u nas sie sprawdza...;-)Dziewczyny, gdzie te suwaczki??
reklama
Mi też się nieraz tak zdarzyło. Niby pampers był dobrze zapiety, a jakoś boczkiem wypłynelo i ubranko do przebrania. W dzień ok, ale tak jak piszesz w nocy najgorzej. Dzisiaj akurat tak miałam. Mała obudziła się o 3 w nocy i miała przesikane ubranko. Musiałam ją całą przebrać więc się rozbudziła i nie chciała mi zasnąć. W końcu zasnęła, ale musiałam się trochę pomęczyć.
Może wypróbuj pampersy z innej firmy. Czesto rozmiarowki różnią się od siebie, jedne są większe a inne mniejsze choć pisze ten sam rozmiar. Może akurat pampersy z innej firmy będą bardziej pasować do Twojego maleństwa.
Może wypróbuj pampersy z innej firmy. Czesto rozmiarowki różnią się od siebie, jedne są większe a inne mniejsze choć pisze ten sam rozmiar. Może akurat pampersy z innej firmy będą bardziej pasować do Twojego maleństwa.
Podziel się: