W temacie przedszkola chciałam napisać, że 15,16,17 czerwca mamy zajęcia adaptacyjne w naszym przedszkolu. Strasznie jestem ciekawa jak to będzie czy Michaś zostanie beze mnie w przedszkolu, czy nie będzie płakał, hm jak go znam to pewnie będzie:-(
reklama
magda1978
Fanka BB :)
My dni adaptacyjne mamy dopiero pod koniec sierpnia. Też jestem starsznie ciekawa jak to będzie. Teorię mamy opanowaną, Ola wszystko wie i jest bardzo podekscytowana. Na razie jedyne problemy jakie przewiduję to jedzenie, ponieważ Ola nie potrafi długo usiedzieć przy stole i niestety nadgorliwa mamusia przyzwyczaiła, że czego dziecko nie doje przy stole to dostanie w biegu. Poza tym tempo jedzenia też pozostawia wiele do życzenia. Ale liczę na to, że towarzystwo innych dzieci jakoś ją zdopinguje.
Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
hehe
a u nas nie
co do jedzenia to muszę pochwalić małego,zjada ze swojego talerza i to całkiem sam
jak zaczyna jeść mówi smacznego a jak konczy to mówi dziękuję
a u nas nie
co do jedzenia to muszę pochwalić małego,zjada ze swojego talerza i to całkiem sam
jak zaczyna jeść mówi smacznego a jak konczy to mówi dziękuję
magda1978
Fanka BB :)
Ola też ma dobre maniery: smacznego, na zdrowie, dziękuje, po obiadku odnosi talerzyk.
Do samodzielnego jedzenia musi mieć odpowiedni nastrój, tzn do połowy przeważnie je sama, a potem czesto jasnie pani życzy sobie być nakarmioną. Ale tak jest tylko wtedy kiedy do posiłku zasiada sama, w większym towarzystwie wszysto zjada sama.
Do samodzielnego jedzenia musi mieć odpowiedni nastrój, tzn do połowy przeważnie je sama, a potem czesto jasnie pani życzy sobie być nakarmioną. Ale tak jest tylko wtedy kiedy do posiłku zasiada sama, w większym towarzystwie wszysto zjada sama.
Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
no jak jaśnie pani sobie życzy to co innegoczesto jasnie pani życzy sobie być nakarmioną. Ale .
reklama
Podziel się: