reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przedszkolaki

masz racje Aniu:tak:z tym kosciolem to pelna porazka codziennie to samo od miesiaca:no:paula ma juz serdecznie dosc ledwo wroci po szkole do domu juz musi leciec na rozaniec:no:ogolnie dzieciaki nudza sie i nie chca juz chodzic:sorry:
w tym tygodniu moja kolezanka ja bierze bo seba nie chce za chiny siedziec w kosciele a przed juz jest za zimno zeby stac ale niestety to nie koniec w grudniu czekaja nas roraty :crazy:
do nauki ma 19 modlitw ale zdolna jest i juz tylko 5 nam zostalo:tak:

reklama
U nas wczoraj odbyło się pasowanie na przedszkolaka, było super takie słodziaki :-):tak: jak będe miała wolniejszą chwilę to wkleje zdjecia:tak:

BARA WIDZIALAM NA NK SWIETNE FOTECZKI:tak:
A MOJ DIABOLEK OBCHODZIL URODZINKI W PRZEDSZKOLKU(TAK SEBUS NAZYWA)
CORAZ WIECEJ GADATLIWY SIE ZROBIL I LADNIE SPIEWA I CORAZ BARDZIEJ SAMODZIELNY:-)

Załączniki

• 1.jpg
    1.jpg
    35,4 KB · Wyświetleń: 107
  • 11.JPG
    11.JPG
    41,8 KB · Wyświetleń: 107
Superowe fotki:-):tak: dziękujemy za komplementy:-)

Załączniki

• mis.jpg
    mis.jpg
    20,3 KB · Wyświetleń: 103
  • mis1.jpg
    mis1.jpg
    22,6 KB · Wyświetleń: 105
  • mis2.jpg
    mis2.jpg
    14,3 KB · Wyświetleń: 103
super fotki Bara i Ewa! Przedszkolaki pełną gębą! :-)

My z mężem zmieniliśmy zdanie (pod wpływem różnych okoliczności)i dziś Kuba był pierwszy dzień w przedszkolu. Panie mówiły, że bardzo grzeczny, sam jadł i ładnie się bawił z dziećmi..(a w domu diabełek) I do domu nie chciał iść...mam nadzieję, że taki zachwyt nad przedszkolem mu nie minie. Jestem z niego baaardzo dumna :-) :-)

To niebywałe, nie "widziałam" się z Wami dobrych kilka miesięcy...otwieram forum, a tu same znajome mamusie i pociechy-cieszę się, że znów tu jestem :)
Ja trochę oderwana od polskich realiów, więc chętnie sobie poczytam jak to się w ojczyźnie układa....Późno, więc zmęcznienie mnie ogarnia, jednak będę zaglądała częściej-bardzo się cieszę, że Was widzę :-)

reklama
Megusku tak to ja:) zmieniam kolor włosów średnio raz na porę roku. raz ciemna, raz blond, a ostatnio nawet byłam ruda:)

Do góry