reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przedszkolaki

Dziś pierwszy dzień Hani w przedszkolu - nerwy mam napięte - za dużego pożytku dziś ze mnie w pracy nie będzie :sorry2:

Weszła do środka bez problemu, ulotniłam się jak zaczęła się bawić - siedzę pod telefonem i trzęsę portkami :baffled:

reklama
Piszę sama do siebie :baffled:
To tak jakbym gadałą sama ze sobą - czas do lekarza ;-)

Moje dziecię wczoraj nie chciało wyjść z przedszkola. Dziś leciało tam jak na skrzydłach. Wieeelka ulga - mam nadzieję, że tak już będzie.

Nineczko wszystko będzie dobrze:) sama widzisz że jest ok. a mamy...no cóż takie są że robią czasem z igły widły:) trzymaj się

Nineczka super. Hania na pewno dobrze się tam czuje. Ja mam teraz taki kłopot, że jak Martyna ma focha to płacze rano w przedszkolu, a potem płacze po południu, że nie chce wyjść. Nam chyba nikt nie dogodzi, bo sama nie wiem co wolę :-D

Nineczka jakbyś o mnie pisała miesiąc temu ;-)
Kuba ładnie się zaaklimatyzował - jadł sam i chciał chodzić a do domu trzeba było wołami go ciągnąć, ale....dorośli zawsze coś spieprzą i nie dogadali się o kasę za remont (to prywatne przedszkole) i wypowiedzieli im lokal. I tak Kuba chodził całe 6 dni do przedszkola. Od wczoraj po ponad dwóch tyg od kąd zamknęli tamto, chodzi do Klubu Malucha na 4 godz dziennie. Ja nie pracuję więc mogliśmy taką opcję wybrać. Na razie jest ok, chodzi chętnie :-)

no i ja muszę się pochwalić że wreszcie Lili polubiła przedszkole. chodzi tam chętnie, juz nie płacze, i nawet miała foszka jak nie mogłam otworzyć rano bramy i bala sie że z przedszkola nici...ale się ciesze...:-)

SUPER PRZEDSZKOLAKI:-)
A MY OD 2 TYG W DOMKU PRZERWA FERIOWA;-)
OD PONIEDZIALKU SEBOLLO I PAULA DO SZKOLY:tak:
A MAMA CHWILA DLA SIEBIE:-D

anii - super! To teraz już z górki :-)
U mojej dziś bal w przedszkolu - od rana dekorują salę. Wytanczy się smerfetka, wieczorem nie będzie miała siły rozrabiać ;-)

U nas nie ma przerwy. W ciągu roku tylko sierpień zamknięte.

reklama
No i stało się - dziś był płacz przy rozstaniu :-( Jeszczew szatni wszystko OK ale już na salę wejść nie chciała. Pani ją zabrała - serducho boli jak choler.a a ona pewnie już bawi się w najlepsze :baffled: Mam taką nadzieję...

Do góry