reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przedstawmy sie :)

o to super a powiedz do jakiego lekarza chodzisz?ja chodzę do all-medu na wyszyńskiego do doktora krajewskiego on pracuje w Matce Polce więc to tam czeka mnie poród:(a u ciebie jak?:-)
Chodzę do dr Z. Szalczyńskiego i H.Krzewińskiej. Jestem zadowolona z tych wizyt;-) Planuję rodzić w Rydygierze. A powiedz To jest lekarz ze Rzgowa, bo wszystko co napisałaś mi to potwierdza?

Witam nowe mamusie!

reklama
Możliwe że to on. Jeśli chodzi o kierowanie do szpitala to jak najbardziej się zgadzam bo mi wszystkie badania robi w szpitalu żebym nie musiała płacić więc tu jest ok natomiast zastanawia mnie czy np morfologi nie powinnam robić co miesiąc a ja miałam robioną właśnie w szpitalu w 6 tygodniu i teraz mi powiedział na wizycie że w styczniu znowu do szpitala to porobimy wszystkie badania więc sama już nie wiem. Ogólnie jest bardzo miły odbiera telefony ale jest to typ lekarza który nie przesadza z badaniami i witaminami:confused:

Jeżeli nie ma potrzeby i wszystko jest w normie, nie trzeba robić morfologii co miesiąc. Ja tez dopiero za tydzień wybieram się na drugą morfologię. Mam nadzieję, że wszystko będzie w normie:happy: Proponuję resztę pytań zadawać na wątku ogólnym, żeby nie zaśmiecać tego wątku. Pozdrawiam

Witajcie Kochane Mamusie przyszłe i obecne.
Jestem Mamą 3,5 letniego Maksia -świeżo upieczonego przedszkolaka:)
i oczekujemy na narodziny Aleksandry-naszej córeczki:):) .
Pracuję,studiuję na ostatnim roku Pedagogikę Pracę Socjalną.Jestem więc baardzo zajętą Mamą:)
I czasami jestem baardzo zmęczona:);-)pozdrawiam Was serdecznie.

Aleksandra piękne imię:)))
Witaj:)) . Mam pytanie -dziewczyny jak Wy dodajecie suwaczki???
Wiem,ze to moze jest proste,ale ja tego nie umiem;-) byc moze z braku doswiadczenia. zrobiłam sobie suwaczek na suwaczki.com,skopiowałam adres na fora i gdzie to wstawić?? :)
Pozdrawiam

reklama
Do góry