reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przedstawmy się :)

tu mnie jeszcze nie było :)
Witam,
imię: Ania
dzieci: Zuzanna
termin porodu: 10 wrzesień
czym się zajmuję? wychowaniem córeczki :)
nienawidzę: kłamstwa i obłudy

reklama
wiec witam i ja
imię: helena
dzieci: dwa aniołeczkli
termin porodu: 26 wrzesień
czym się zajmuję?wlasna dzialalnosc gospodarcza
nienawidzę:porannego wstawania

Witam:)
Imię: Sylwia
dzieci: 3 letnia córcia
termin porodu:11 września
czym się zajmuje: studentka pedagogiki przedszkolnej i domowa pielęgniarka wiecznie chorej córci;)
zainteresowania:dzieci, dzieci i jeszcze raz dzieci, psiaki i kochanie swojej wspaniałej rodzinki.
nienawidzę:kłamstwa, fałszywości i braku czasu dla siebie.

Witajcie! Jak już tu dotarłam i popodglądałam Wasze maleństwa, poczytałam o Was troszkę, to nie wypada się nie przedstawić.

Imię: Agnieszka.
Dzieci: poza fasolką w brzuchu - brak.
Termin porodu: hmmm, a to dobre pytanie, ciekawe czy ktoś zna na nie odpowiedź? Z USG na 18 września (niemal w rocznicowym prezencie ślubnym:D), a z okresu 26 sierpnia... ale obstawiam wrzesień na 100%.
Czym się zajmuję: pracuję na Uniwersytecie, zgłębiam wiedzę tajemną i zajmuję się domem.
Zainteresowania: fotografia, kocham też jeździć samochodem... totalny maniak kierownicy:).
Nienawidzę: trudno powiedzieć czego nienawidzę... raczej jestem pozytywnie nastawiona do świata... ale gdybym miała coś wybrać, to nie trawię obłudy i osób zadufanych w sobie.

Imię: Ewelina
Dzieci: brak
Termin porodu: 1 września
Czym się zajmuję: Księgowa
Zainteresowania: dobra książka,film
Nienawidzę: hmmm...ciężko powiedzieć,ale chyba porannego wstawania i stania w korkach;/

Witam,

Imię: Iwona
termin porodu: 06.09.2011
czym się zajmuję? : pracuje w dużej firmie
zainteresowania: wszystko i nic
nienawidzę: samotności

Imię: Monika
Dzieci: trzy aniołki
Termin porodu: 13 września
Nienawidzę: wczesnego wstawania, komarów ;)
Lubię: dobrze przyprawione jedzenie, święta w rodzinnym gronie

Witam
Imię:
Agnieszka
Dzieci: córeczka Kinga Dominika, skończyła już 13 miesięcy :) łobuziak
Termin porodu: z moich obliczeń i usg 2 września :)
Zawód: jestem nauczycielem matematyki, obecnie na l4 ze względu na pierwszą zagrożoną ciąże. Mam gina co dmucha na zimne
Nienawidzę: obłudy, fałszu, oszustwa
Lubię, kocham : mojego J, córcię , za łobuzem szaleje, lubie gotować tyle ze teraz nie mam za bardzo czasu wiec jestem mistrzem gotowania czegoś pysznego w chwilę. Trochę fotografuję

Miło mi Was poznać
pozdrawiam

reklama
Witam, to i ja nieśmiało się dołączę
Imię : Iga
Dzieci: poza "bobo" w brzuszku - brak
Termin porodu : wg obliczeń lekarza 7 września, wg usg 10 września
Czym się zajmuję: do niedawna nauczyciel historii, obecnie pracuję w dużej firmie handlowej
Uwielbiam: dobrą książkę, wędrówki po górach, lody cynamonowe
Nienawidzę : wymyslać co ma być na obiad ( choć lubię gotować) i zgagi :)

Pozdrawiam

Do góry