reklama
S
sińka
Gość
Witam
Imię: Sylwia
dzieci: 3 letnia córcia
termin porodu:11 września
czym się zajmuje: studentka pedagogiki przedszkolnej i domowa pielęgniarka wiecznie chorej córci
zainteresowania:dzieci, dzieci i jeszcze raz dzieci, psiaki i kochanie swojej wspaniałej rodzinki.
nienawidzę:kłamstwa, fałszywości i braku czasu dla siebie.
Imię: Sylwia
dzieci: 3 letnia córcia
termin porodu:11 września
czym się zajmuje: studentka pedagogiki przedszkolnej i domowa pielęgniarka wiecznie chorej córci
zainteresowania:dzieci, dzieci i jeszcze raz dzieci, psiaki i kochanie swojej wspaniałej rodzinki.
nienawidzę:kłamstwa, fałszywości i braku czasu dla siebie.
Witajcie! Jak już tu dotarłam i popodglądałam Wasze maleństwa, poczytałam o Was troszkę, to nie wypada się nie przedstawić.
Imię: Agnieszka.
Dzieci: poza fasolką w brzuchu - brak.
Termin porodu: hmmm, a to dobre pytanie, ciekawe czy ktoś zna na nie odpowiedź? Z USG na 18 września (niemal w rocznicowym prezencie ślubnym), a z okresu 26 sierpnia... ale obstawiam wrzesień na 100%.
Czym się zajmuję: pracuję na Uniwersytecie, zgłębiam wiedzę tajemną i zajmuję się domem.
Zainteresowania: fotografia, kocham też jeździć samochodem... totalny maniak kierownicy.
Nienawidzę: trudno powiedzieć czego nienawidzę... raczej jestem pozytywnie nastawiona do świata... ale gdybym miała coś wybrać, to nie trawię obłudy i osób zadufanych w sobie.
Imię: Agnieszka.
Dzieci: poza fasolką w brzuchu - brak.
Termin porodu: hmmm, a to dobre pytanie, ciekawe czy ktoś zna na nie odpowiedź? Z USG na 18 września (niemal w rocznicowym prezencie ślubnym), a z okresu 26 sierpnia... ale obstawiam wrzesień na 100%.
Czym się zajmuję: pracuję na Uniwersytecie, zgłębiam wiedzę tajemną i zajmuję się domem.
Zainteresowania: fotografia, kocham też jeździć samochodem... totalny maniak kierownicy.
Nienawidzę: trudno powiedzieć czego nienawidzę... raczej jestem pozytywnie nastawiona do świata... ale gdybym miała coś wybrać, to nie trawię obłudy i osób zadufanych w sobie.
Anisen
kochamy Cię mocno
Witam
Imię: Agnieszka
Dzieci: córeczka Kinga Dominika, skończyła już 13 miesięcy łobuziak
Termin porodu: z moich obliczeń i usg 2 września
Zawód: jestem nauczycielem matematyki, obecnie na l4 ze względu na pierwszą zagrożoną ciąże. Mam gina co dmucha na zimne
Nienawidzę: obłudy, fałszu, oszustwa
Lubię, kocham : mojego J, córcię , za łobuzem szaleje, lubie gotować tyle ze teraz nie mam za bardzo czasu wiec jestem mistrzem gotowania czegoś pysznego w chwilę. Trochę fotografuję
Miło mi Was poznać
pozdrawiam
Imię: Agnieszka
Dzieci: córeczka Kinga Dominika, skończyła już 13 miesięcy łobuziak
Termin porodu: z moich obliczeń i usg 2 września
Zawód: jestem nauczycielem matematyki, obecnie na l4 ze względu na pierwszą zagrożoną ciąże. Mam gina co dmucha na zimne
Nienawidzę: obłudy, fałszu, oszustwa
Lubię, kocham : mojego J, córcię , za łobuzem szaleje, lubie gotować tyle ze teraz nie mam za bardzo czasu wiec jestem mistrzem gotowania czegoś pysznego w chwilę. Trochę fotografuję
Miło mi Was poznać
pozdrawiam
reklama
Witam, to i ja nieśmiało się dołączę
Imię : Iga
Dzieci: poza "bobo" w brzuszku - brak
Termin porodu : wg obliczeń lekarza 7 września, wg usg 10 września
Czym się zajmuję: do niedawna nauczyciel historii, obecnie pracuję w dużej firmie handlowej
Uwielbiam: dobrą książkę, wędrówki po górach, lody cynamonowe
Nienawidzę : wymyslać co ma być na obiad ( choć lubię gotować) i zgagi
Pozdrawiam
Imię : Iga
Dzieci: poza "bobo" w brzuszku - brak
Termin porodu : wg obliczeń lekarza 7 września, wg usg 10 września
Czym się zajmuję: do niedawna nauczyciel historii, obecnie pracuję w dużej firmie handlowej
Uwielbiam: dobrą książkę, wędrówki po górach, lody cynamonowe
Nienawidzę : wymyslać co ma być na obiad ( choć lubię gotować) i zgagi
Pozdrawiam
Podziel się: