reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Przedstawiamy się

reklama
Bardzo sie ciesze ze tak serdecznie mnie tu witacie :-) A propo tej podgladaczki to az mi głupio...bo rzeczywiscie,jestem tu stałym bywalcem...hihi Jesli macie jakies pytania to pytajcie...Odpowiem na wszystkie:tak: przynajmniej sie postaram i obiecuje codziennie cos napisac.Choc czasu mam mało,bo tylko wtedy gdy moja mała terrorystka słodko spi :-D

Hej Mada witamy witamy - i podglądac zabraniamy :-).

Łączy nas ten sam stan osobowy, Ty, córcia i mąż w Anglii, mam dokładnie to samo ale pewnie już wiesz. ;-)

Duzo Was tu jest i musicie mi sie czasem przypominac bo po ciazy oprocz kilogramow została niestety tez skleroza..Ale pamietam ze kiedys pisałas..Mieliscie chyba jakis gorszy czas w zwiazku,o ile dobrze pamietam..Mam nadzieje ze sie poukładało.Ciezko zyc w rozłace :-(

Jest już dobrze i racje ciężko tak się żyje, ale jutro już będzie na tydzień ale zawsze to coś :-)

och jak ci zazdroszcze..Moj maz wyjechał po raz kolejny dwa tygodnie temu i nie wiadomo kiedy przyleci teraz..moze dopiero w lipcu?Wtedy mam nadzieje juz na stałe.Ale jak bedzie zobaczymy..

to strasznie długo ale cóż takie życie, a teraz może ucieknijmy na inny wątek bo sobie tu prywaty nie mozemy robić ;-) Mamuśko wybacz prosze :-D:-)

reklama
witaj Magda a nu nu nu za podgladanie,teraz to juz nie masz wyboru jak nie bedziesz pisac to do tablicy Cie wezwiemy:-):nerd::happy2:

Do góry