reklama
Mada80
Fanka BB :)
Witam Serdecznie.Jestem z Wami tutaj od lutego 2006 ale jakos nigdy nic nie napisałam bo przerazało mnie wstawianie suwaczkow itp.Teraz jednak sie odwazyłam i mam nadzieje ze ciepło mnie tu przywitacie Zagladam tu do Was przynajmniej raz dziennie i bardzo sie z wami i waszymi dzieciaczkami zzyłam.O sobie moge napisac ze jestem z Czestochowy i mam to szczescie ze moge siedziec z Julia w domu i pztrzec jak rosnie..Niedługo trzeba bedzie wrocic do pracy ale to jeszcze nie teraz.Pozdrawiam serdecznie
Mada80
Ok,bałam sie całych tych komputerowych formalnosci i ustawien...na komputerze działa głownie moj maz ktorego teraz niestety nie ma (wyjechał do pracy do Anglii) Głownie dlatego musiałam sie zaprzyjaznic z tym przemadrzałym potworem komputerem.Czuje sie tu u Was jednak jak mieszkaniec bo od samego poczatku razem z Wami dzieliłam radosci i smutki ciazowo rozdwojeniowe
Mada80
Fajnie mamuska ze masz po drodze Czewe..moze jak sie zaprzyjaznimy to kiedys zaplanujemy jakies spotkanko?
gufi
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
Mada - to ty jestes podgladaczka ;-)
Fajnie, ze w koncu sie ujawnilas. Teraz musisz nam duzo o sobie napisac, bo nas juz znasz bardzo dobrze :-)
Fajnie, ze w koncu sie ujawnilas. Teraz musisz nam duzo o sobie napisac, bo nas juz znasz bardzo dobrze :-)
reklama