patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Ksiazki na dobranoc czyta Adam zazwyczaj..my mamy rozne basnie... albo np.taka seria ksiazeczek krotkich "Julka poznaje swiat" Julka poznaje świat :: Książki dla dziecka Noemi duzo sie z tych ksiazeczek nauczyla...latwiej mi bylo ja namowic na posmakowanie czegos nowego np. :-) te ksiazeczki mamy od dawna ale do dzis moge jej czytac... teraz jak bede w polsce musze cos zakupic nowego :-)
a z muzyki-Noemi slucha mojej muzy badz Adama...jak jedziemy w aucie to jak jej sie podoba jakas piosenka to wola"mama to bedzie moja piosenka" zauwyzylam ze czesto zna teksty piosenek ...az wielkie oczy robie...tzn.moze nie calos ale refreny... Do dzis np.lubio piosenke Shakiry-woka,woka i fajnie to tanczy
a z muzyki-Noemi slucha mojej muzy badz Adama...jak jedziemy w aucie to jak jej sie podoba jakas piosenka to wola"mama to bedzie moja piosenka" zauwyzylam ze czesto zna teksty piosenek ...az wielkie oczy robie...tzn.moze nie calos ale refreny... Do dzis np.lubio piosenke Shakiry-woka,woka i fajnie to tanczy