reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przeczytałam / obejrzałam POLECAM

Ksiazki na dobranoc czyta Adam zazwyczaj..my mamy rozne basnie... albo np.taka seria ksiazeczek krotkich "Julka poznaje swiat" Julka poznaje świat :: Książki dla dziecka Noemi duzo sie z tych ksiazeczek nauczyla...latwiej mi bylo ja namowic na posmakowanie czegos nowego np. :-) te ksiazeczki mamy od dawna ale do dzis moge jej czytac... teraz jak bede w polsce musze cos zakupic nowego :-)

a z muzyki-Noemi slucha mojej muzy badz Adama...jak jedziemy w aucie to jak jej sie podoba jakas piosenka to wola"mama to bedzie moja piosenka" :-D zauwyzylam ze czesto zna teksty piosenek ...az wielkie oczy robie...tzn.moze nie calos ale refreny... Do dzis np.lubio piosenke Shakiry-woka,woka i fajnie to tanczy :-D

reklama
ja kupilam Klaudii 365 bajek na kazdy dzien - czytamy z A.
z muzy - t.j. Noemi - hity i wszystkoi zna na pamiec - a hanna montana -z jej mikrofonem-lepsza niz sam oryginal!:p

z muzą to u nas fasolki i techno i pop-dance :-) głównie ATB, itp :-) mam mój stary telefon komórkowy który działa bez karty SIM i ma tam nagrane wszystkie swoje muzy i łazi z tym i gra, a i co chwilę puszcza Uli " Ogórek" z Fasolek bo Ulka to uwielbia :-)

U nas w czytelni królują Muminki i Mikołajek. Jest tez krecik i różne inne. Lottę znamy i dzieci z ulicy Awanturników też.

dzisiaj Klaudia na dobranoc do poczytania wybrala wlasnie ksiazke muminki- tez je lubi

a ja w środe byłam standardowo w kinie, tym razem "JAK ZOSTAĆ KRÓLEM"
mi się podobało bo coś innego, dającego do myslenia,
film głównie mówiony, bez jakichkolwiek pościgów, strzelaninek itp.
film o przyjażni męsko-męskiej, o stawieniu czoła swoim słabością, ja polecam choć zdaję sobie sprawę że nie dla każdego - moja kolezanka miała zupełnie odmienne zdanie

za tydzień JAK SIĘ POZBYĆ CELUITTU - nie wiem czy pójdę bo jestem uprzedzona do polskich komedii

reklama
Do góry