reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Ja kabaretów nie trawie fuj!;-)
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Obejrzałabym jakis fajny fil na faktach najlepiej, albo polski macie coś godnego polecenia? nie musi być nowy....
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
ogrod luizy ostatnio ogladalam bo mi kumpela sciagnela..ale nie do konca go widzialam bo mi sie zawieszalo dvd co chwile...chyba laser sie psuje...a na drugim dvd nie odtwarza bo to sciagniete filmy..bede musiala kupic jakies nowe "gownienko" takie do wszystkiego... a film polski..
patrycja24berlin
Jutro mamy jechac do szczecina wiec bede buszowala w ksiegarni :-) ale sie ciesze no i przy okazji zrobie zakupy typu ryby,mieso...bo ryby tu cholernie drogie-te lespze przynajmniej ;-)
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
to pochwal się co kupiłaś w księgarni, ja teraz szukam jakiejś fajnej książki dla Wojtka.
patrycja24berlin
kupilam tylko dwie ksiazki...chcialam wiecej ale czasmnie naglil wiec wzielam jedna pt."Wszystkie moje matki" a druga ktora zaczelam czytac to "nikt nie widzial,nikt nie slyszal"...bylismy na 20:00 umowieni do znajomych a ze pierwszy raz takie spokanie bylo wiec pedzilismy ...nawet zbytnio zakupow typu ryby i mieso nie zrobilam...no i w koncu sie okazalo ze jednak nici wyszly ze spotkania bo kolezanka sie rozchorowala nastepnym razem sobie odbije ;-)
patrycja24berlin
Wczoraj zaczelam wieczorem czytac ta ksiazke-teraz od jakis 2 godzin czytalam i jestem juz na 150 str.naprawde wciaga i jest porazajaca... Skrzywdzona - Cathy Glass - książki online - księgarnia internetowa Merlin.pl
reklama
a ja mam od marca juz jakiegos lenia na ksiazki..;/...tzn..z czasem krucho..a jak sie znajdzie to ..chwilke na necik, to gdzies na plotach.....ale musze sie zabrac..bo mam kilka ciekawych..
(u nas dzis jakies tam swieto wala tymi petarami lepiej niz w nowy rok!!!
i szykowala mi sie imprezka ..ale A na nocce i pipa...babskie spotkanko mnie ominelo;/...
ostatnio ogladalam "Bekarty wojny"- bardzo nam sie podobal
(u nas dzis jakies tam swieto wala tymi petarami lepiej niz w nowy rok!!!
i szykowala mi sie imprezka ..ale A na nocce i pipa...babskie spotkanko mnie ominelo;/...
ostatnio ogladalam "Bekarty wojny"- bardzo nam sie podobal
Podziel się: