reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Kasia u nas tez ejszcze nieleci...ale lubie pogrzebac czasami w youtube i powyhaczac kilka fajnych sobie piosenek na plyte do auta :-) w sumie juz dwa tygodnie ja walkuje...
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Mi by sie co przydało do auta bo nic nie mam ostatnio fajnego i radia słucham
wczoraj ogladalam film- "Kwiat pustyni" - faktycznie Pati warto przeczytac ksiazke..bo skoro film takie wrazenie na nas zrobil...to ksiazka pewnie jest hitem...
Natomisat zakupione w marcu ksiazki wciaz czekaja...jakos nie moge sie zebrac...zawsze cos do zrobienia..
Moze jak Klaudia pojdzie do przedszkola..teraz z wyrzutami sumienia wl.kompa..bo nie chce by czula sie zaniedbana..i stad mnie mniej na bb...
Natomisat zakupione w marcu ksiazki wciaz czekaja...jakos nie moge sie zebrac...zawsze cos do zrobienia..
Moze jak Klaudia pojdzie do przedszkola..teraz z wyrzutami sumienia wl.kompa..bo nie chce by czula sie zaniedbana..i stad mnie mniej na bb...
patrycja24berlin
I jak film Dorcia? poplakalas sie? dalas rade ogladac scene obrzezania?
nie plakalam..choc zbieralo sie...dosc lagodnie przekazali to...ale gralo na najcienszych strunach uczuc...
Mam kolezanki somalijki..jak ur. Gracjana b. chcialy do szpitala przyjsc (z ryzem -haha bo lubie ich sposob przygotowania..ale kumpela im delikatnie powiedziala, ze to czas dla rodziny ..taki sped do szpitala nie wskazany...no i wybieraja sie do mnie do domu...Jedna z nich jest super- byla zolnierzem - kochana kobieta- taka inna niz pozostale- mniej skrepowana przez religie, mimo, ze modli sie na tym dywanie, myje glowe co chyba godzine, sukmany obowiazkowe..ale jak z nami siada -z moimi kumpelami to i o sexie opowiada
Mam kolezanki somalijki..jak ur. Gracjana b. chcialy do szpitala przyjsc (z ryzem -haha bo lubie ich sposob przygotowania..ale kumpela im delikatnie powiedziala, ze to czas dla rodziny ..taki sped do szpitala nie wskazany...no i wybieraja sie do mnie do domu...Jedna z nich jest super- byla zolnierzem - kochana kobieta- taka inna niz pozostale- mniej skrepowana przez religie, mimo, ze modli sie na tym dywanie, myje glowe co chyba godzine, sukmany obowiazkowe..ale jak z nami siada -z moimi kumpelami to i o sexie opowiada
patrycja24berlin
To ja Ci powiem ze nie wiem jaki Ty film ogladalas bo nawet facet ktory wyswietlal ten film ostro ryczal... No chyba ze ciebie tak takie rzeczy nie ruszaja ;-):-) Ale ja po przeczytaniu ksiazki i do tego ten film...pooprostu cos strasznego...ja mam do dzis widok tego dziecka placzacego na czworakach ,pozostawionej samej sobie...obled...az mam gesia skorke...
I od tego czasu niezbyt przepadam za osobami czarnoskorymi... a juz wogole za ludzmi praktykujacymi ta religie ich...
I od tego czasu niezbyt przepadam za osobami czarnoskorymi... a juz wogole za ludzmi praktykujacymi ta religie ich...
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
A ja wczoraj ogladałam "Wyznania Gejszy" swietny film i zapadł mi w pamięć,
reklama
ogladalam..swietny- jeden z pierwszych filmow jakie obiejrzalam tu w UK...A ja wczoraj ogladałam "Wyznania Gejszy" swietny film i zapadł mi w pamięć,
Podziel się: