reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Ja ostatnio przeczytalam "klub niewiernych zon" i "nostalgia aniola" ...jedna i druga fajna...A teraz czytam "niedkonczone zycie"... poczatek dosc nudny ale sie rozkreca :-)
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Co czytacie dzieciakom?
Bo ja ostatnio przerabiam Astrid Lindgren ale nie mam pomysłu na cos nastepnego?
Bo ja ostatnio przerabiam Astrid Lindgren ale nie mam pomysłu na cos nastepnego?
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Hmmmm, to zupełnie innhy gust, u nas basnie braci Grimm niestety mu nie podchodzą, Franklin tak sobie:-( woli np Lotta z ulicy Awanturników, Emila ze Samalandii, Dzieci z Bullerbyn przymierzam sier do Muminków
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
A ja jestem niedobra matka i nie czytam NIC...Noemi ostatnio woli pobawic sie srubokretem lub autami... Jak proponuje jakas ksiazke to przewraca kartkami,wiec jak dwa zdania zdaze przeczytac to dobrze...Co raz lepiej litery rozpoznaje wiec niedlugo moze sama bedzie czytala
woli np Lotta z ulicy Awanturników, Emila ze Samalandii, Dzieci z Bullerbyn przymierzam sier do Muminków
Tych pozycji nie mamy w bibliotece, więc nawet nie wiem, czy trafiłyby w gust Mikiego
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
to polecam bo sa super ja uwielbiam Lindgren.
I dobrze mi się je czyta na głos, bo niektórych ksiązek nie moge jakoś mi nie pasuja
I dobrze mi się je czyta na głos, bo niektórych ksiązek nie moge jakoś mi nie pasuja
reklama
Podziel się: