reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

prywatni ginekolodzy Bielsko-Biała

Fajnie czekam w takim razie na odpowiedź
Ja u Balisia płacę 100zł al już nic więcej wszystkie badania mam w cenie i do tego ma usg 4d :-) z każdego co miesiąc dostajemy płytkę z filmem maleństwa więc na lekarza nie narzekam. Tyle, że przy porodzie będzie pewnie tyle co nic - normalka. Więc chciałabym jakąś zaufaną położna bo to ona odwala całą robotę :-(

reklama
chodze na NFZ do Moniki Stankiewicz ( czy jakos tak) nawet spoko jest, poleciła mi polozne dwie. Beate lub Iwone. Nieznam ich wogóle. W poczekalni jakas dzieczyna mowiła ze obie sa fajne. TYle wiem.

witajcie,
jezeli chodzi o polozna to polecam pania Iwonke z wyspianskiego, jest to starsza polozna przy tym oddzialowa i jest naprawde super kobieta:) ja mialam cc ale to wlasnie ona mnie przygotowywala do porodu i jest to kobieta przy ktorej sie posmiejecie i poplaczecie...naprawde zlota babka..pozniej czesto zagladala do mnie na sale i do dzis mamy kontakt bo zawozilam ubranka po moich chlopakach te najmniejsze bo w szpitalu maja takie bardzo kiepskie te ubranka...zachecam do zawiezienia paru kaftanikow, bodziakow czy spiochow do szpitala bo panie z nowordkow sie uciesza i przydadza sie tym ktorzy ich naprawde potrzebuja.
Jezeli ktoras z was chcialaby nr telefonu do pani Iwonki to z checia przekaze przez priva...naprawde cudowna a przy tym swietna w tym co robi:)

Lona kochana znieba mi spadłas dosłownie. Własnie niewiem czy Iwopne czy beate jako połozna wybrac. Piszesz o iwonie, ale czy ona tez poda np znieczulenie do szycia , czy jest z Toba ciagle - juz panikuje a juz nie wspomne o maju 2011.

Witam dziewczyny jestem na tym watku pierwzszy raz bo dopiero dzis odkrylam. Ja rodzilam na Wyspianskiego we wrzesniu 2010 i mialam swoja polozna - pania Ule. Bardzo polecam:) Gdyby nie ona to nie wiem czy bym trzy dni nie rodzila a tak troszke mi przyspieszyla i ulatwila zadanie. Jesli ktoras chetna to piszcie, podam nr tel.

reklama
witajcie,
jezeli chodzi o polozna to polecam pania Iwonke z wyspianskiegoJezeli ktoras z was chcialaby nr telefonu do pani Iwonki to z checia przekaze przez priva...naprawde cudowna a przy tym swietna w tym co robi:)

Lona - bardzo proszę o kontakt do tej Pani. Bardzo dziękuję i pozdrawiam.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry