D
Deleted member 176021
Gość
Nie. Choć może i by się udało. Do poniedziałku daleko może jeszcze się rozpakuje.Jednak nie próbujesz SN?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie. Choć może i by się udało. Do poniedziałku daleko może jeszcze się rozpakuje.Jednak nie próbujesz SN?
Jutro się wybierzemy po test i sie okaże z góry dziękuje za pomocPrzepraszam bardzo czy jest może na tym forum kardiolog, bo zaraz Szanowny Autor za zawał zejdzie
No tak przerazajacego postu jeszcze nie widziałam
Jak będziecie wspolzyc zgodnie z internetowym kalendarzykiem, to za jakiś czas za 9 miesięcy trzeba będzie Cię reanimowac
Kolejna rzecz stosunek przerywany to nie forma antykoncepcji
Jeżeli spóźnia jej się @ to być może albo dzięki Twojej panice albo przez to, że owulacja się przesunela.
Możecie zrobić test, ale wątpię żeby była w ciąży
Więcej rozwagi, jeżeli nie chcecie być jeszcze rodzicami. Czasami za chwilę uniesienia trzeba "słono" zapłacić.
Oczywiście w Waszym przypadku.
Jutro pójdę po test i się okaże wszystko, z gory dziękuję za pomocJeśli było tak jak opisujesz to nie ciąży nie ma ! i nie patrz na te śmieszne aplikacje bo to g się ma do organizmu kobiety który nie jest zegarkiem.
Mi się owulacja raz przesunela o ponad tydzień
I co?
Zdarza się co to jest 3 dni
A jak masz shizy to idź po test.
Mój ma 6. Popłakał się z radości na wiadomość o bracie i na razie ten stan się utrzymuje zdradzisz planowane imię dla synka?A ile twój syn ma, że tak bardzo czeka?
Bo mój ma 3 larka, zapewne w poniedziałek będę miała cc, A syn mówi: Szymon lichy jest, nie chce brata.
A napisałam w poście poprzednimMój ma 6. Popłakał się z radości na wiadomość o bracie i na razie ten stan się utrzymuje zdradzisz planowane imię dla synka?
Ach! Myślałam, że masz Szymka (a po nicku przecież nie wpadłam- u mnie ewidentne deficyty intelektualne...) - imię super, ale tak ma na imię mój mąż, więc u mnie odpadaA napisałam w poście poprzednim
Mam Jakuba będzie Szymon.
Nie... jakaś czarna dziura u nasA to jeszcze nie wybrałaś?
Moje typy byly: Filip, Natan, Tymon, Gabryś,Kasjan,Daniel,Damian,DawidNie... jakaś czarna dziura u nas