Zła kobieta z Ciebie na noc takie smaki robićPorozsylam po wszystkich forach hahahah
reklama
G
gosc12
Gość
Mi to tam się nawet robić za bardzo nie chciało ale czego się nie robi dla maluchaZła kobieta z Ciebie na noc takie smaki robić
Blackberry
Fanka BB :)
Synek, czas do wyklucia 7 tygodniJa też w 7 dniu a kto mieszka u Ciebie w brzuszku ?
Jeśli było tak jak opisujesz to nie ciąży nie ma ! i nie patrz na te śmieszne aplikacje bo to g się ma do organizmu kobiety który nie jest zegarkiem.
Mi się owulacja raz przesunela o ponad tydzień
I co?
Zdarza się co to jest 3 dni
A jak masz shizy to idź po test.
I co?
Blackberry
Matka to się jednak potrafi poświęcićMi to tam się nawet robić za bardzo nie chciało ale czego się nie robi dla malucha
Agatka29
Super u mnie najprawdopodobniej córka ale czekam jeszcze na potwierdzenie,synka już mam u mnie jeszcze 19 tyg do rozwiązania ,obym dotrwałaSynek, czas do wyklucia 7 tygodni
Życzę zdrówka dla Was
Blackberry
Ja też jednego synka już mam - teraz bardzo czeka na brata. Powodzenia!Super u mnie najprawdopodobniej córka ale czekam jeszcze na potwierdzenie,synka już mam u mnie jeszcze 19 tyg do rozwiązania ,obym dotrwała
Życzę zdrówka dla Was
D
Deleted member 176021
Gość
A ile twój syn ma, że tak bardzo czeka?Ja też jednego synka już mam - teraz bardzo czeka na brata. Powodzenia!
Bo mój ma 3 larka, zapewne w poniedziałek będę miała cc, A syn mówi: Szymon lichy jest, nie chce brata.
ja akurat też miałam aplikację, ale po prostu tylko po to żeby wiedzieć ile mniej więcej do okresu zostało.Jeśli było tak jak opisujesz to nie ciąży nie ma ! i nie patrz na te śmieszne aplikacje bo to g się ma do organizmu kobiety który nie jest zegarkiem.
I co?
Okazało się też, że wg aplikacji 18.09 miałam owulację, a 20.09 był ten stosunek podczas którego zaszłam. Czyli tak mniej więcej akurat u mnie się zgadzało
reklama
Jednak nie próbujesz SN?A ile twój syn ma, że tak bardzo czeka?
Bo mój ma 3 larka, zapewne w poniedziałek będę miała cc, A syn mówi: Szymon lichy jest, nie chce brata.