reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Proszę o pomoc dla dzidziusia, który urodzi się 24.12.2010, mój narzeczony zginął...

dlatego jest lista i proszę czytajcie dziewczyny co potrzeba. nie wysyłajcie rzeczy które są zbędne ale mogą się przydać za jakiś czas. Ania ma malutki pokoik i nie ma dużo miejsca :)

dziewczyny już kiedyś o tym pisałam jeżeli ktoś chce bliższe info o Ani lub o jej danych piszcie do mnie na pw. nie będę pisała o numerze konta na forum i proszę abyście o tym że chcecie też nie na froum tylko na pw. mogą z tego być kłopoty.

Ostatnia edycja:
reklama
to wiadomość od Ani jaką dostałam dziś :
dostałam skierowanie do Specjalistycznego Szpitala w Wałbrzychu na patologie ciąży, Nowe Miasto ul. Paderewskiego 10, miałam dzisiaj 160/90 i znowu zawroty głowy z omdleniem, lekarz powiedział, że to sprawy kardiologiczne i mam jak najszybciej jechać na oddział, dzwonię zaraz do szpitala czy mają miejsca, na koniec przypomnieli sobie o mojej cytologii, niestety, mam grupę 3 komórek raka złośliwego nie wykryto,za to mam przewlekłą infekcję i też muszą mnie leczyć

będę dawała na bieżąco co się dzieje

to wiadomość od Ani jaką dostałam dziś :
dostałam skierowanie do Specjalistycznego Szpitala w Wałbrzychu na patologie ciąży, Nowe Miasto ul. Paderewskiego 10, miałam dzisiaj 160/90 i znowu zawroty głowy z omdleniem, lekarz powiedział, że to sprawy kardiologiczne i mam jak najszybciej jechać na oddział, dzwonię zaraz do szpitala czy mają miejsca, na koniec przypomnieli sobie o mojej cytologii, niestety, mam grupę 3 komórek raka złośliwego nie wykryto,za to mam przewlekłą infekcję i też muszą mnie leczyć

będę dawała na bieżąco co się dzieje

Kurcze to niezbyt dobre wieści. Miejmy nadzieję że w szpitalu dobrze się Anią zajmą.

Aha i skoro Ania jest teraz w szpitalu to może na razie wstrzymamy się z wysyłaniem Jej magnezu bo może jakoś Ją podleczą i nie będzie potrzebny.

polusia, ja wiem, że to co napiszę jest oczywiste, ale przekaż Ani, że my tu wszystkie trzymamy za ną kciuki. Niech spokojnie zajmie się sobą, mówi czego jej potrzeba i wogóle niczym sie nie martwi.

reklama
polusia pisz coi tam u Ani i czy wszystko ok...
mam nadzieje.... ehhh tyle sie nacierpi dziewczyna :(

As w sumie to masz racje... duzo juz ma Ania tych rzeczy , a przeciez dla niemowlaka az tyle nie potrzeba ciuszkow czy kosmetykow...
o jedzeniu chusteczkach i pampersac nie mowie bo to wiadomo ze schodzi szybko... wiec tego nigdy za wiele...
ale np ja dla mojej malej mialam 7 par bodkow i 7 pajacykow przez pierwsze 2 miechy (no i kilka rzeczy podostawalam od znajomych i rodziny to wiadomo) i 2 kombinezony
do tego kilka takich grubszych pajacykow ze 4 chyba i skarpetuszki i mi starczylo...:tak:
male dziecko sie tak nie brudzi , a tez nie ma sensu kupowac tyle bo to wiadomo ze nawet sie wszystkiego nie zuzyje,
lepiej cos na starszaczka jak bedzie juz wiekszy , ale to tez mysle ze z biegiem czasu:tak:
bo z tego co piszecie to Ania nie ma miejsca na wszystko...

Do góry