reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

propozycje

he he nie no gołe może nie, chyba, ze gołego synka :-D jak będzie miał dorodne jajeczka :-D ;-)
czyli to będzie działało identycznie jak albumik. super :)

reklama
Nataliak, zerknij, czy dobrze tam porobiłam.
i mam pytanie, czy będziemy ułożone alfabetczynie, czy tak jak dołączyłyśmy do grupy?
albo po czym poznam, że któras dodała foto? czy będzie trzeba dodatkowo informowac?

nie wiem czy taka propozycja odpowiadała by dziewczynom ale myślę co by założyć nowy wątek z gratulacjami dla dziewczyn które urodziły...
potem będzie mogła każda szybko odnaleść...niż na wątku ogólnym...
najwyżej jak już wszystkie się rozpakujemy wówczas można ten wątek dokleić do innego...

reklama
Było ustalone że gratulacje na głównym, ale rzeczywiście produkcja idzie teraz tak szybko że trudno się dziewczynom będzie dokopać do gratulacji dla siebie. To ja jestem za nowym wątkiem, jak się wszystkie rozpakujemy to wątek sam przejdzie na drugą stronę. A co reszta Was na to?

Chyba że gratulujemy sobie na grupie zamkniętej?

Do góry