reklama
E
ewcia1981
Gość
FREZJA juz minęlo kilka godzin od spozycia fasolki i nic...oby tak do rana było....dzis sie nic nie wyspalam wiec musze nadrobic to w nocy
E
ewcia1981
Gość
FREZJA zyje - fasolka nie zaszkodziła:-)
dzis na obaidek robie ryz z mieskiem mielonym smazonym razem z papryczka cebulka ogorkiem i kukurydza.Ala chinskie danie.Ostatnio obrzydły mi ziemniaczki
dzis na obaidek robie ryz z mieskiem mielonym smazonym razem z papryczka cebulka ogorkiem i kukurydza.Ala chinskie danie.Ostatnio obrzydły mi ziemniaczki
malgosia_76
Fanka BB :)
Efunia,
Przepraszam, ale szykowałam moją Rodzinkę do wyjazdu i nie miałam czasu zajrzeć. Ciasto piecze się 1 godz w 200 stopniach z termoobiegiem. Jk by co moja komórka jest w spisie. Tak na wszelki wypadek, następnym razem! :laugh:
Przepraszam, ale szykowałam moją Rodzinkę do wyjazdu i nie miałam czasu zajrzeć. Ciasto piecze się 1 godz w 200 stopniach z termoobiegiem. Jk by co moja komórka jest w spisie. Tak na wszelki wypadek, następnym razem! :laugh:
E
ewcia1981
Gość
EFUNIA dzis miała do Gdanska wyruszac jak dobrze pamietam
malgosia_76
Efunia,
Napisz szybko czy wyszło! Bo inaczej bedziesz Pierwszą Kobietą, której nie wyszło i to przeze mnie!! Szlag!!!
Napisz szybko czy wyszło! Bo inaczej bedziesz Pierwszą Kobietą, której nie wyszło i to przeze mnie!! Szlag!!!
malgosia_76
No to ładnie!
E
ewcia1981
Gość
MAŁGOSIA a masz jakis przepis na ciacho z dodatkiem budyniu???Uwielbiam takie
reklama
malgosia_76
Szarlotkę, ale taką szybką, na kruchym spodzie, z dużą ilością budyniu waniliowego!
Podziel się: