reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Propozycje obiadków i deserów

Ja nie mam nic przeciwko, zapraszam, zapraszam; tylko oby ta poranna kawa nie była zbyt rano!! ;) ;D

reklama
Kochana,
Po narodzinach pierworodnych, wstawanko np. o 4 rano, będzie należeć do codzienności. A co już się chyłkiem wycofujesz??

Spoko, spoko ja moje dziecko tak wytresuję o 4 to będę sobie smacznie spała ;D ;D ;D Albo jeszcze lepiej, jeśli już to mężuś będzie wstawał :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Małgosiu ja nie z tych co się chyłkiem wycofują, ja to walę prosto z mostu, czyli "kawę na ławę" :) Tak więc zapraszam na tę kawę, choćby i codziennie! Wody Ci u nas dostatek ;D Kawy też ;D

frezja czy szybki piernik się udał? nie wiem czemu twierdzicie, ze to murzynek... :o to piernik. z cynamonem i jabłkami :)

Doxa,

Ja jak zawsze się przekomarzam Przecież wiem, że jak bym wpadła o 2 nad ranem po pampersa to też byś z ...ogródka nie wyrzuciła ;D

Ja juz nie umiem sie doczekac jutrzejszego sniaadanka , zaplanowalam zrobic jajecznice na boczku z dodatkiem cebulki i papryczki. Mniam juz sie nie moge doczejkac . ;)

Ewcia - nie rób mi smaka o tej godzinie. Skąd ja teraz wezmę boczek :-( A jutro raczej śniadanko też bedzie później. Zamierzam iść na badanie krwi ... qrcze, aż się boję jak wyjdzie ten cukier na czczo ....

reklama
Do góry