reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Propozycje obiadków i deserów

reklama
pomaranczy Ci zal, czy skorki???
;-)

2 kilo... co to jest... ;-)

ale jak chcesz, to moge Ci dac przepis, tylko u mnie wszystko na oko... zreszta warto powalczyc z kandyzowana skorka nie pomaranczowa, bo taka mozna kupic, ale cytrynowa... :-)

Teddy wyczulas mnie, skorki mi zal;-) Soku nie zrobie bo jeszcze nie zakupilismy do Naszego mieszkania sokowirowki. Zreszta tak mnie odwodzicie od tej skorki, ze nie wiem czy nawet pomaranczy sie tkne;-)

niestety musimy ograniczac teraz cytrusy, chociaz wczoraj mi ukradl i jadl jakby nigdy ich nie widzial:-)

Teddy teraz Natkowi eliminuje cytrusy i jajka, bakusie i danonki bo od pewnego czasu ma mala wysypke na buzi. Dlatego nie podaje teraz pewnych rzeczy i obserwuje i faktycznie nie ma ich teraz. Wydaje mi sie jednak, ze to w duzej mierze od jajek a szkoda bo Natek bardzo lubi jejecznice a z owocow poki co pozostaka tylko jablka na topie.

biedny Tusiu... jak to tak bez pomaranczki... ;-)

w weekend bede robic pasztet, specjalnie sobie wcoraj zamowilam maszynke do miesa... ;-)

reklama
Do góry